Skip to main content

Konverter DVDer og ISO-filer til MKV med MakeMKV

Konverter DVDer og ISO-filer til MKV med MakeMKV

Geoffrey Carr

Leter du etter en rask og enkel måte å konvertere DVDer eller ISO-filer til MKV-filer? I dag tar vi en titt på MakeMKV Beta som gjør jobben veldig bra.

Installere og bruke MakeMKV

Last ned og installer MakeMKV (Se nedlastingslink nedenfor) Hvis du konverterer en DVD, legg den inn i din optiske stasjon. Når du åpner MakeMKV, vil du bli møtt av det minimalistiske grensesnittet. Klikk på DVD til harddiskknappen for å åpne DVDen, eller mappeikonet på toppmenyen for å bla etter en ISO-fil.

MakeMKV åpner disken eller filen.

Når platen eller filen er åpnet, ser du titlene som er oppført i vinduet til venstre. Dobbeltklikk på titlene for å utvide trestrukturen.

Fjern alle tittel eller spor du ikke vil konvertere ved å fjerne markeringen i avmerkingsboksen til venstre.

På høyre side av vinduet klikker du på mappeikonet for å velge bla gjennom filutdatakatalogen. Når du er klar, klikker du på MakeMkv knappen for å starte konverteringsprosessen.

Konverteringen vil fortsette.

Når konverteringen er ferdig. Klikk OK.

Det er alt der er til det! MKV-filen din er klar til å spilles.

Konklusjon

MakeMKV er foreløpig fortsatt i beta og i beta-fasen vil det rippe både DVD og Blu-ray gratis. Imidlertid vil DVD-ripping-funksjonaliteten alltid være ledig. Etter 30 dager hvis du vil fortsette å rippe Blu-ray-plater, må du kjøpe en lisens. DVD rips er veldig raske ... vanligvis rundt 15-20 minutter avhengig av lengden på filmen.

MakeMKV er tilgjengelig for Windows, Mac, Linux og Will rip og konvertere DVDer til MKV-filer. Ikke alle mediespillere støtter MKV-avspilling, så hvis du har problemer med å spille MKV-filer, prøv å laste ned VLC Media Player eller den nyeste versjonen av DivX-kodeken.

Last ned MakeMKV

Link
Plus
Send
Send
Pin