Skip to main content

Game Fire gjør det mulig å optimalisere videospill

Game Fire gjør det mulig å optimalisere videospill

Geoffrey Carr

Når vi spiller videospill, spesielt på en Windows 10-PC, er det mange ting man må ta hensyn til. Det viktigste aspektet er om maskinvaren er kraftig nok, men selv om det er tilfelle, er det fortsatt nødvendig med optimalisering i mange tilfeller. Et program kjent som Spillbrann kan gjøre livet enklere for PC-spillere som ikke vil kvele med innstillinger manuelt. Noen få museklikk kan spare spillerne mye tid her, men ikke bli lurt til å tro at Game Fire kan øke ytelsen med 200 prosent.

Game Fire PC Game Booster

Husk at det er to versjoner av dette programmet. Den ene er gratis, og den andre er betalt, og som forventet er mange av funksjonene låst bak en paywall.

Med gratis versjon, kan brukerne søke etter og legge til favorittspillene sine i en liste. Spillere kan starte spill direkte fra listen, selv om vi tviler på at mange vil dra nytte av dette. I tillegg kan folk sjekke Systemytelse og motta alle fordelene med Process Optimizer funksjonen, som alle er tilgjengelige fra hovedskjermbildet.

Nå, hvis du ønsker å få en rapport om systemet, anbefaler vi at du klikker på Systemdiagnostikk alternativet på toppen. Avhengig av hastigheten på datasystemet kan det ta litt tid før rapporten blir behandlet.

Når det er gjort, kan brukerne eksportere det som en tekst eller en HTML-fil.

Slå på spillmodus i spillbrann

Etter at du har sjekket ut alt, er det nå på tide å få litt ytelse. Bare klikk på den store knappen som sier "Slå på spillmodus. "Herfra vil programvaren gi brukeren muligheten til å suspendere flere tjenester og oppgaver.

Disse tjenestene er vanligvis aktive apper som nettleseren og programmer som kjører i bakgrunnen. Når disse er stengt, vil videospill få tilgang til flere systemressurser som RAM og flere prosesser fra CPU.

Fra denne delen kan brukerne velge hva de vil lukke individuelt, eller bare merke alle bokser ved å klikke på "Sjekk alle." Deretter klikker du på OK-knappen og spillmodus blir da aktivert.

Det er ikke mye annet å gjøre her siden de fleste funksjonene krever den betalte Pro-versjonen. Faktisk kan mange av endringene Game Fire Pro gjøres til en datamaskin manuelt, det tar bare mye arbeid hvis du ikke er en avansert bruker.

Last ned Game Fire gratis gratis her.

Mer Game Booster Software for å øke spillytelsen her.

Link
Plus
Send
Send
Pin