Skip to main content

De beste nettstedene for sikkerhetskopiering og deling av dataene dine i skyen gratis

De beste nettstedene for sikkerhetskopiering og deling av dataene dine i skyen gratis

Geoffrey Carr

Vi har blitt fortalt mange ganger hvor viktige sikkerhetskopier er, selv om vi kanskje ikke skjønner det før det er for sent og dataene våre er borte. Du kan sikkerhetskopiere PC-data til eksternt media, men gratis online backup-tjenester gir nyttig redundans som kan lagre dataene dine.

Vi har tidligere diskutert cloud computing, eller kjører en web- eller internettbasert applikasjon fra en større leverandør som Google eller Microsoft, men "Äúcloud" kan også brukes til å gi en ekstern plassering for data backup.

Du bør ha lokale sikkerhetskopier som kjører, sikkerhetskopiere ulike typer data, for eksempel dine personlige data på din PC, profildata fra nettleserne dine, Wi-Fi-passord og nettverksprofiler, drivere som er installert på systemet, og til og med spilldata og spill systemer. Sikkerhetskopiering til skyen gir også et nytt sikkerhetsnivå for dataene dine.

Vi har oppført noen nettbaserte nettbaserte backup-nettsteder der du kan sikkerhetskopiere dataene dine online. Hver av disse tjenestene tilbyr en gratis plan, de fleste har også muligheter for betalte abonnementer som gir mer lagringsplass, og muligens tilleggsfunksjoner. De fleste av disse tjenestene tilbyr nyttige sikkerhetskopieringsfunksjoner som automatisk sikkerhetskopiering, planlegging, versjonering og gjenoppretting av funksjoner. Noen tjenester tilbyr andre nyttige funksjoner, for eksempel muligheten til å få tilgang til sikkerhetskopierte filer hvor som helst, ved hjelp av en nettleser eller mobilapper, og muligheten til å streame mediefiler til mobilenheten din.

Microsoft SkyDrive

Microsoft SkyDrive tilbyr 7 GB ledig lagringsplass. Det pleide å være 25 GB, og gamle abonnenter som fikk 25 GB får lov til å beholde dette beløpet gratis.

Lagre filene dine på SkyDrive, og du kan få tilgang til dem fra Android-telefonen, iPhone, iPad, Windows-telefonen i tillegg til PCen eller Mac.

Bruk SkyDrive til å dele store filer og bilder med venner og familie. De trenger bare en nettleser for å få tilgang til filene og bildene.

Det er et par ulemper med å bruke SkyDrive. Det er ingen sikkerhet for filer du laster opp, så det ville ikke være lurt å lagre sensitive og private filer på SkyDrive. Den andre ulempen er at SkyDrive bare synkroniserer med filene dine i SkyDrive-mappen. Eventuelle filer du vil synkronisere med SkyDrive må plasseres i SkyDrive-mappen. Dette er ikke praktisk hvis du har filene dine organisert i andre mapper.

Med 7 GB ledig lagring er SkyDrive et godt sted å lagre bildene dine og andre ikke-sensitive dokumenter. Bruk andre gratis sikkerhetskopieringstjenester for dine sensitive og private filer. Vi nevner hvilke som gir kryptering for filer lastet opp og hentet fra deres tjeneste.

MozyHome Free

MozyHome Free tilbyr 2 GB lagringsplass gratis sammen med muligheten til å legge til mer lagringsplass gjennom et betalt abonnement. Klienter for PC og Mac er tilgjengelig for nedlasting som du kan konfigurere for å utføre fullautomatiske sikkerhetskopier. Velg mapper som skal sikkerhetskopieres, sett inn en tidsplan, og Mozy beholder en sikkerhetskopi av disse mappene på nettet, og synkroniserer dem regelmessig uten samhandling fra deg. Mozy gir også kryptering i militær klasse før overføring ved hjelp av en sikker SSL-tilkobling.

Når du har utført den første sikkerhetskopien av filene dine, sparer Mozy båndbredde ved å bare sikkerhetskopiere nye eller endrede deler av filer, noe som bidrar til å øke hastigheten på fremtidige sikkerhetskopier. Mozy støtter også alle åpne og låste filer, for eksempel Outlook PST-filer. Du kan planlegge sikkerhetskopiering for å skje mens datamaskinen er på, men ikke i bruk. Sikkerhetskopier kan forekomme daglig eller ukentlig på et bestemt tidspunkt på dagen.

Når du trenger å gjenopprette dataene dine, kan du velge å gjøre det ved hjelp av programvareklienten, på nettet, eller ved å bestille en DVD for å gjenopprette. Hvis du bruker Windows, kan du også gjenopprette dataene ved å bruke høyreklikk-kontekstmenyen eller gjennom Mozy Virtual Drive. Du kan gjenopprette filversjoner opptil 30 dager i fortiden.

Du kan også få tilgang til dine Mozy-sikkerhetskopier fra din Android- eller iOS-mobilenhet.

Hvis du trenger mer enn 2 GB lagringsplass, kan du registrere deg for en betalt abonnementsplan og få 50 GB for $ 5,99 per måned eller 125 GB for $ 9,99 per måned. Hvis du registrerer deg for en 1 års plan for en av disse alternativene, får du 1 måned gratis. En 3-årig plan får deg 3 måneder gratis. Hvis du trenger enda mer plass enn 125 GB, kan du legge til ytterligere 20 GB for $ 2 per måned. Disse planene tillater deg å sikkerhetskopiere bare en datamaskin. Du kan legge til flere datamaskiner for $ 2 per måned per datamaskin.

Funksjonene vi opplistet her er tilgjengelige for både gratisplanen og de betalte planene. Funksjonene som er tilgjengelige med de betalte planene og ikke med den gratis planen, er live chat teknisk support, muligheten til å sende inn supportkort og mer reserveplass.

IDrive

IDrive tilbyr 5 GB ledig lagring og ubegrenset sikkerhetskopiering av enheter, noe som betyr at du kan sikkerhetskopiere alle PCene, Macene, iPhones, iPads og Android-enhetene til en enkelt konto, så lenge den totale plassen som brukes, er mindre enn 5 GB.

Filene dine overføres og lagres ved hjelp av 256-biters AES-kryptering med en privat nøkkel som bare er kjent for deg og ikke lagret hvor som helst på IDrive-servere.

Filer du vil sikkerhetskopiere kan lagres hvor som helst på datamaskinen. Dette lar deg beholde din nåværende katalogstruktur. IDrive gir også kontinuerlig databeskyttelse (CDP). Dette betyr at IDrive automatisk gjenkjenner når filer og mapper endres og støtter dem i sanntid.

Du kan gjenopprette de siste 30 versjonene av alle filene som er sikkerhetskopiert til kontoen din. Mengden lagring du bruker, er beregnet bare basert på den nyeste versjonen. Historiske versjoner av filene dine lagres gratis.

IDrive lar deg opprette og administrere flere kontoer fra en enkelt konto ved hjelp av webgrensesnittet. Du kan også bruke webgrensesnittet til å hente data fra hvor som helst, samt se loggrapporter, administrere sikkerhetskopisettet og planlegge, og gjenopprette dataene til den lokale datamaskinen. En hurtigsøkfunksjon er tilgjengelig i enten webgrensesnittet eller i IDrive-skrivebordsprogrammet for å hjelpe deg med å raskt finne filer du vil gjenopprette.

Det er også betalt Pro-alternativer som står oppført på hovedsiden hvis du trenger mer lagringsplass. Alle funksjonene i de betalte planene er tilgjengelige på fri plan, bortsett fra ekstra lagringsplass. IDrive Pro for Personal Use-planen gir 150 GB lagringsplass for $ 4,95 per måned. IDrive Pro Family Plan tilbyr 500 GB for $ 14,95 per måned. Det er fire nivåer for bedrifter som spenner fra 100 GB til 1000 GB lagringsplass og starter på $ 9,95 per måned og går opp til $ 79,95 per måned. Hvis du betaler for ett år på forhånd for noen av disse planene, får du to måneder gratis.

SugarSync

SugarSync tilbyr også 5 GB lagringsplass gratis. Du kan bruke SugarSync ikke bare som en online backup-tjeneste, men også som en måte å synkronisere filene dine, for eksempel musikk og bilder, blant datamaskiner og andre enheter, for eksempel Android-enheten, iPhone, iPad, BlackBerry og Kindle Fire . SugarSync kan være nyttig hvis du trenger å overføre filer mellom en PC og en Mac.

Akkurat som Mozy og IDrive, kan du sikkerhetskopiere dataene dine fra alle mapper på harddisken din. Du kan også velge mapper som skal deles med venner og familie. Du kan redigere filer på datamaskinen din mens den er offline, og de endrede filene synkroniseres stille med SugarSync neste gang datamaskinen er online uten å forstyrre produktiviteten.

SugarSync beholder de fem tidligere versjonene av alle filene dine, slik at du kan referere eller gjenopprette dem i fremtiden. Bare den nyeste versjonen av hver fil teller mot lagringsgrensen.

Hvis du bare vil sikkerhetskopiere et sett med filer uten å automatisk synkronisere dem eller oppdatere dem, kan du bruke SugarSyncs webarkivfunksjon. Alt som er lagret i webarkivet, er tilgjengelig fra nettet og de mobile enhetene dine.

SugarSync tilbyr mobilapper for enheter som Android, iPad, iPhone, iPod Touch, BlackBerry og Windows Mobile. Du kan få tilgang til filer som er sikkerhetskopiert til din SugarSync-konto fra noen av de andre datamaskinene dine, dele bilder, laste opp filer og bilder av hvilken som helst størrelse fra mobilenheten til datamaskinen din (selv om den er slått av), og til og med redigere dokumenter, avhengig av evner på enheten din.

Data lastet opp til og hentet fra SugarSyncs servere sendes over Internett ved hjelp av TLS (SSL 3.3) -kryptering. Alt informasjon som er flyttet mellom datamaskinene, mobilenhetene og SugarSyncs servere er verifisert som en sikker kommunikasjon, enten du sikkerhetskopierer filer til sine servere eller gjenoppretter filer fra dem. Du kan også beskytte mapper du deler med andre mennesker, for eksempel klienter eller kollegaer.

SugarSync tilbyr noen nyttige funksjoner for overføring av musikk og bilder mellom mobilenheter og datamaskinene dine. Du kan også streame musikk til mobilenheten din. For Android-enheter og iPhones kan du synkronisere musikken din til telefonen, slik at du kan lytte til den offline. Del en stor videofil ved å sende en lenke til filen i stedet for å sende en e-post med et stort vedlegg.

Hvis du trenger mer enn 5 GB lagringsplass, er det betalte abonnementsplaner tilgjengelige. Du kan få 30 GB for $ 4,99 per måned, 60 GB for $ 9,99 per måned, eller 100 GB for $ 14,99 per måned. På samme måte som noen av de andre tjenestene vi har nevnt, får du to måneder gratis hvis du registrerer deg et år på forhånd.

SpiderOak

SpiderOak tilbyr 2 GB sikker, ledig lagringsplass for online sikkerhetskopiering, synkronisering, deling, ekstern tilgang og lagring av filer fra ubegrensede Windows, Mac OS X og Linux (Ubuntu, Debian, Fedora og openSUSE) datamaskiner og steder, for eksempel USB-minnepinner, eksterne harddisker og nettverksstasjoner.

For online sikkerhetskopierer, sparer Backup automatisk sikkerhetskopierte filer ettersom du gjør endringer i dem. Alle historiske versjoner av alle filene dine holdes, ikke bare de siste 30 eller 60 dagers verdi for endringer, og alle slettede filer beholdes også. Du kan når som helst få tilgang til dataene dine via SpiderOaks nettsted i nettleseren din og laste ned hvilken som helst fil eller mappe til en hvilken som helst maskin.

SpiderOak lar deg enkelt og sikkert synkronisere et hvilket som helst antall mapper over et hvilket som helst antall enheter.

ShareRooms er passordbeskyttede steder på SpiderOaks servere som gjør det mulig å dele filer samlet fra flere maskiner sammen med andre. Eventuelle data i en ShareRoom oppdateres automatisk når endringer gjøres, og et varsel om endringene sendes ut som RSS-feed.

Apper for Android og iOS-enheter er gitt som gir deg tilgang til dataene dine hvor som helst. Du kan se, se eller høre på en fil i SpiderOak-kontoen, besøke ShareRooms, dele filer og laste ned filer til enheten din for tilgang til Internett.

Hvis du trenger mer enn 2 GB lagringsplass, kan du registrere deg for sin Plus-konto, som koster $ 10 per måned per 100 GB trinn. Igjen, hvis du registrerer deg i ett år på forhånd, får du to måneder gratis. Du kan også få ekstra lagringsplass gjennom SpiderOaks Refer-A-Friend-program. Når du henviser en venn til SpiderOak, får du og din venn en ekstra ledig GB plass.Du kan bruke dette programmet til å tjene opptil 10 ekstra GB plass.

ElephantDrive

ElephantDrive's Lite Edition-plan tilbyr 2 GB gratis online reserveplass og har alle funksjonene i ElephantDrives premiumplaner, inkludert automatisk lagring og sikkerhetskopiering av Internett, militærkryptering, og støtte for opptil tre datamaskiner eller enheter. Du kan også få tilgang til dataene dine fra hvilken som helst Internett-aktivert enhet, og dele filer og bilder med ett enkelt klikk.

En fordel med ElephantDrives tjeneste er deres "Web Explorer." Det lar deg få tilgang til og laste opp filer ved hjelp av en nettleser hvor som helst du har internettilgang. Du trenger ikke vente til du har tilgang til en godkjenningsenhet ved hjelp av proprietær programvare.

Overfør filer enkelt til alle datamaskinene, telefonene og nettbrettene dine ved hjelp av mappen Overalt. Dra en fil i mappen Overalt for å kopiere den automatisk til de andre enhetene dine. Når du endrer en fil i mappen Overalt, blir disse endringene synkronisert blant alle enhetene dine også.

Det er også betalt planer som tilbyr ekstra lagringsplass. Du kan velge mellom Personlige planer og forretningsplaner.

Crashplan

CrashPlan tilbyr muligheten til å sikkerhetskopiere dataene dine til flere destinasjoner gratis (for personlig sikkerhetskopiering). Du kan sikkerhetskopiere ved hjelp av egne datamaskiner og eksterne harddisker for sikkerhetskopiering på stedet, samt sikkerhetskopiere dataene dine til datamaskiner som tilhører vennene dine og familie for sikkerhetskopiering utenfra.

CrashPlans backup-programvare kjører på PCer, Mac, Linux og Solaris, og sikkerhetskopierer data fra hvilken som helst kombinasjon av disse operativsystemene og fra vedlagte harddisker. Sikkerhetskopier skjer automatisk, slik at du ikke trenger å huske å sikkerhetskopiere dataene dine eller bli irritert fra popupdialoger som minner deg om å utføre en sikkerhetskopi. Du kan planlegge sikkerhetskopiene dine hvis du vil kontrollere når de utføres. Hvis en sikkerhetskopiering avbrytes, gjenopptas den neste gang datamaskinene blir tilgjengelige igjen.

Når du sikkerhetskopierer data til flere destinasjoner, sendes dataene dine til en destinasjon en om gangen. For å sikre at du har en full backup så snart som mulig, er bestillingen av sikkerhetskopiene basert på hvilket reisemål som skal fullføres først.

Med den gratis versjonen av CrashPlan er filene dine sikret før de overføres til CrashPlan-servere ved hjelp av 128-biters kryptering fra enterprise-grade. Betalte planer gir 448-bit kryptering.

Det er ingen begrensninger på størrelsen på filer du kan sikkerhetskopiere.

Den gratis versjonen av CrashPlan viser annonser i programvaregrensesnittet. Det er imidlertid også betalte abonnementsalternativer som ikke har annonser og gir mer lagringsplass og funksjoner. CrashPlan + legger til avanserte backupfunksjoner og et utvalg av 10 GB eller ubegrensede lagringsplaner online. Prisene varierer fra $ 1,50 per måned til $ 6,00 per måned. Rabatter er tilgjengelig for påmelding i ett eller to år på forhånd. CrashPlan PRO tilbyr små bedrifter på stedet og offsite backup med sikker skytholding. CrashPlan PROe tilbyr enterprise-level, sanntid, cross-platform, onsite, offsite og cloud backups for bedriften.

For mer informasjon om bruk av CrashPlan, se vår artikkel om den.

BuddyBackup

BuddyBackup ligner CrashPlan ved at den gir deg mulighet til å sikkerhetskopiere dataene dine til venner, familie og kollega datamaskiner gratis. Alle sikkerhetskopierte filer krypteres lokalt før de sendes til kompisternes maskiner, og du har bare krypteringsnøklene. Så vennene dine kan ikke lese filene dine.

Du trenger ikke å bekymre deg for at sikkerhetskopiene dine er på datamaskinens datamaskiner. Du kan sette opp BuddyBackup for å sikkerhetskopiere flere kopier av filene dine, så du er sikker på at du har sikkerhetskopier. To kopier av dataene dine er spredt blant dine venner som standard. BuddyBackup kontrollerer også jevnlig at vennene dine fortsatt har sikkerhetskopiene dine. Hvis det er et problem på en kameratens datamaskin, støtter BuddyBackup automatisk filene dine til en annen kompis i stedet. Så, hvis en av vennene dine avinstallerer BuddyBackup eller datamaskinen din feiler, er dataene dine fortsatt sikre.

Filene du velger å sikkerhetskopiere blir kontinuerlig overvåket for endringer. Når en fil endres, ser BuddyBackup at den endret seg og tar et øyeblikksbilde av det. Bare endringene er sikkerhetskopiert. Med BuddyBackup planlegger du ikke sikkerhetskopier. Filene sikkerhetskopieres etter hvert som de endres, slik at du alltid har en gjeldende sikkerhetskopiering.

Du kan også sikkerhetskopiere dataene dine offline på dine egne eksterne harddisker.

Hvis datamaskinen krasjer og du må gjenopprette dataene dine til en ny datamaskin, kan du enkelt gjøre det ved å kjøre BuddyBackup på den nye datamaskinen. Du kan også gjenopprette filene dine fra en venns datamaskin, hvis du ikke har erstattet datamaskinen din ennå, ved hjelp av gjestemodus. I gjestemodus kan du ikke legge til sikkerhetskopier; Du kan bare gjenopprette filer fra eksisterende sikkerhetskopier.

En kjøretur

ADrive tilbyr en personlig grunnleggende plan som gir 50 GB gratis lagringsplass og funksjoner som lar deg sikkerhetskopiere, dele, få tilgang til og redigere data fra hvor som helst du har Internett-tilgang. Filer som er lagret i din ADrive-konto, kan når som helst nås fra hvilken som helst enhet.

Del store filer med familie og venner ved å bruke ADrive's File Sharing-funksjonen. Du kan få en unik lenke for en fil du vil dele i en e-post. Bare send e-post som kobler til alle med hvem du vil dele den filen med. Hvis du ikke vil dele en fil lenger, kan du også "unshare" det også.

Du kan også redigere tekstbehandlingsdokumenter, regneark og presentasjoner på nettet. Åpne, rediger og lagre dokumentene dine direkte fra din ADrive-konto online.

Bruk ADrives praktiske søkeverktøy for å finne filer du vil ha tilgang til eller gjenopprette uten å måtte bla gjennom alle katalogene og filene dine.

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du registrere deg for en av ADrive Premium-kontoer. De spenner fra 50 GB til 10 TB og har mange flere funksjoner, for eksempel Android- og IOS-mobilapper, nettbasert samarbeid, muligheten til å angi en utløpsdato for delte filer, muligheten til å få tilgang til filene dine med hvilken som helst FTP-klient, en stasjonær applikasjon for å administrere sikkerhetskopieringsjobber på Windows, Mac eller Linux, ingen annonser og en maksimal opplastingsstørrelse på 16 GB. Prisene varierer fra $ 6,95 per måned for 50 GB til $ 1,211,50 per måned for 10 TB med rabatter hvis du registrerer deg for ett, to eller tre år på forhånd. Du kan få mer enn 10 TB, eller til og med et ubegrenset antall lagringsplass, men du må kontakte dem for en pris.

MyOtherDrive

MyOtherDrive tilbyr 2 GB gratis lagringsplass for online sikkerhetskopiering. Med en gratis konto får du ubemerket båndbredde, uovervåket eller automatisk, backup, og AES 128-bit kryptering og HTTPS (SSL) tilkoblinger.

For å kunne bruke deres File Linking-funksjon, blant andre tilleggsfunksjoner, eller for å få mer lagringsplass, må du registrere deg for et av sine betalte abonnementer. Du kan få sin Pro-plan som gir deg 100 GB ($ 5 per måned eller $ 55 per år), 500 GB ($ 10 per måned eller $ 110 per år), eller 1 TB ($ 20 per måned - ingen årlig pris). De tilbyr også en rekke Enterprise-planer, og gir lagringsplass fra 1 TB til 10 TB.

MiMedia

MiMedia tilbyr gratis lagringskapasitet på 7 GB, og funksjoner som sikker, automatisk online backup og cloud sync. Få tilgang til filene dine hvor som helst og streame musikk og videoer og se bildene dine ved hjelp av MiMedias gratis iPhone- og iPad-apper. Del enkelt dine bilder, videoer og filer og legg inn til dine favoritt sosiale nettverk.

I motsetning til noen andre online backup-tjenester, kan MiMedia sikkerhetskopiere fra et hvilket som helst antall datamaskiner og enheter, for eksempel en bærbar PC, en stasjonær datamaskin, eksterne harddisker, nettverksstasjoner og mer.

Hvis du trenger mer enn 7 GB lagringsplass, kan du registrere deg for deres 100 GB Premium-plan, som koster 4,99 dollar per måned, eller 49 dollar per år. De tilbyr også 250 GB, 500 GB og 1 TB planer.

Comodo Backup

Comodo Backup tilbyr 5 GB gratis online backup plass og en gratis, levetid lisens. Sikkerhetskopier dataene dine for å streame musikk og videoer fra og redigere dokumenter direkte i din elektroniske konto.

Filer du velger å sikkerhetskopiere, er kryptert før de forlater datamaskinen og lagres kryptert på Comodos servere eller annet lagringsmedium du velger. Du kan sikkerhetskopiere til en nettverksstasjon, en ekstern harddisk, CD eller DVD, ISO-fil, .zip-fil eller lagring av Internett.

Planlegg en kombinasjon av full, inkrementell, differensiell og synkronisert sikkerhetskopiering for å kjøre på et tidspunkt du velger, ved hjelp av deres fleksible planlegger.

Filer i bruk sikkerhetskopieres ved hjelp av Volume Shadow Copy-teknologi.

Få tilgang til filene dine fra hvilken som helst datamaskin med en Internett-tilkobling ved hjelp av deres webgrensesnitt.

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe 250 GB for $ 9,99 per måned. Du kan få to måneder gratis ved å kjøpe et år på forhånd for $ 99,99.

Følgende tjenester er mer for lagring og deling av filer enn å utføre sikkerhetskopier, men hvis alt du trenger er et enkelt sted å lagre filer, kan en av dem være din perfekte løsning.

Dropbox

Dropbox tilbyr 2 GB lagringsplass gratis, og muligheten til å synkronisere filer og mapper mellom Windows, Mac, eller Linux-datamaskinen og skyen. Bruk skrivebordsklienten eller webgrensesnittet til å legge til filer og mapper i Dropbox-mappen. En gang i Dropbox-mappen blir filene synkronisert mellom PCen, skyen og alle andre enheter som er aktivert med Dropbox, inkludert mobile enheter som telefoner og tabletter.

Hvis du trenger mer enn 2 GB lagringsplass, kan du oppgradere kontoen din til 100 GB planen for $ 9,99 per måned, 200 GB plan for $ 19,99 per måned, 500 GB plan for $ 49,99 per måned. Hvis du betaler for noen av disse tre planene ett år i forveien, sparer du 17%.

Eske

Box tilbyr 5 GB lagringsplass gratis per bruker med en filstørrelsesgrense på 100 MB. Den gratis kontoen lar deg også lage fildelingskoblinger og sørge for sikker overføring og lagring av dataene dine. Du kan få tilgang til dataene dine hvor som helst, når som helst, på en hvilken som helst enhet, for eksempel en stasjonær datamaskin, en bærbar PC, en iPhone, en iPad eller en Android-enhet.

Organiser filene dine online ved å bruke mapper på samme måte som på skrivebordet. Rediger dokumentene dine på nettet og lagre dem direkte tilbake i boksen din ved hjelp av dine egne desktopprogrammer.

Bruk boksen til å dele store filer enkelt, i stedet for å prøve å sende store filer, for eksempel videoer eller presentasjoner.

Hvis du trenger mer enn 5 GB lagringsplass, kan du oppgradere kontoen din til 25 GB plass til $ 9,99 per måned, eller 50 GB plass til $ 19,99 per måned. Begge disse planene øker også maksimal filstørrelse til 1 GB. Forretnings- og forretningsplaner er også tilgjengelige.

Google Disk

Google Disk tilbyr 5 GB lagringsplass gratis. Lagre filer på nettet, del dem med familie og venner, og rediger dokumentene dine på nettet ved hjelp av Google Dokumenter fra PCen eller Mac, iPhone, iPad, Android-enhet og Chrome OS. Se noen av over 30 filtyper på PCen din ved hjelp av nettleseren din, uten at programmet er installert på datamaskinen.

Det er spesielle apper på Chrome Nettmarked som lar deg opprette, åpne og dele filer direkte i Google Disk.

Søk etter filene dine på Google Disk etter søkeord, og filtrer etter filtype, eier og mer.Google Disks søkefunksjon kan til og med finne tekst i skannede dokumenter og objekter i bilder.

Hvis du trenger mer enn 5 GB lagringsplass, kan du oppgradere kontoen din til 25 GB for $ 2,49 per måned eller til 100 GB for $ 4,99 per måned. Det er også planer som spenner fra 200 GB til 16 TB.

Ubuntu One

Ubuntu One lar deg synkronisere opptil 5 GB filer til skyen gratis og få tilgang til det hvor som helst. Det kan virke som om det bare er for Ubuntu Linux-maskiner, men du kan også synkronisere Windows-datamaskinen til Ubuntu One-kontoen. De tilbyr apper til Android og iOS-enheter som lar deg administrere filene og bildene dine direkte fra mobilenheten din.

De tilbyr en abonnementstjeneste for musikk som gir deg 20 GB ($ 3,99 per måned eller $ 39,99 per år) for å lagre musikksamlingen din og streame den gjennom en nettleser eller til din iPhone, iPad eller Android-enhet. Du kan også lytte til musikken din offline ved hjelp av det kontrollerbare cachen i Ubuntu One's Android- og iPhone-apper.

Hvis du bare vil bruke gratis online backup-tjenester, må du registrere deg for flere tjenester og bruke forskjellige til forskjellige formål. For eksempel kan du bruke de 7 GB som tilbys gratis av SkyDrive for lagring av bilder og andre ikke-sensitive dokumenter på grunn av manglende sikkerhet og bruk en tjeneste som tilbyr pre-transfer-filkryptering for dine private filer. Dette hjelper også hvis du trenger mer enn den maksimale lagringsplassen som er tillatt for de gratis tjenestene, og kan heller ikke eller ikke vil betale for online backup. Men ikke glem hvor du synkroniserte hvilke filer!

Link
Plus
Send
Send
Pin