Skip to main content

Funksjoner som trengs i Windows Phone 7 Series

Funksjoner som trengs i Windows Phone 7 Series

Geoffrey Carr

Windows Phone 7 Series er et av de mest konsekvent diskuterte emnene på nettet de siste to ukene nå! Det er imidlertid noen få funksjoner eller bestemmelser mangler, og som må inkluderes i WP7S, etter min mening.

1. Ingen Kopier Paste Feature

Kopier lim er en funksjon som anses å være sjelen til ethvert operativsystem; men Windows Phone 7-håndsettet vil ikke kunne kopiere og lime inn elementer. Jeg lurer på at den nåværende versjonen fortsatt støtter denne funksjonen, men det nye operativsystemet mangler det.

Windows Phone executive Todd Brix opplyser dette ved MIX 10 og sa, "Det er faktisk en bevisst designbeslutning. Vi prøver å forutse hva brukeren vil, så kopiere og lime er ikke nødvendig. "

2. Ingen multitasking

Dette er et flott trekk tilbake. Uten støtte for multitasking kan en bruker ikke bruke flere enn en tredjepartsprogram samtidig. Selv om du kan holde apps dine kjører i bakgrunnen, men brukerne ikke kan kjøre flere apper samtidig, og bytte mellom dem.

3. Adobe Flash

Som iPod OS gir WP7S ingen støtte for Adobe Flash. Det betyr at du kanskje ikke kan se filer eller apper som støtter nyhetsblits. Så jeg tror utviklere vil jobbe mer på å gjøre apps kompatible med Silverlight.

4. Ingen oppgradering

Det har vært veldig mye bugging til alle som telefoner som kjører dagens Windows Mobile OS, inkludert Windows Mobile 6.5, vil ikke kunne oppgradere til Windows Phone 7 OS. HTC Mobile har 5 knapper som ikke passer til kriteriene for Windows Phone, som bare inneholder 3 knapper.

5. Eldre programmer støttes ikke

Siden ingen oppgradering i operativsystemet støttes, gir den ikke kompatibilitet for programmer som kjører i Windows Mobile 6.5 eller lavere, for å kunne kjøre i WP7S. Dette betyr at et stort antall applikasjoner må bygges igjen. Også, Microsoft må fullstendig tilbakestille sin App Marketplace, som for tiden har over 140 000 apper for å tilpasse seg de nye Windows Phone 7-funksjonene.

Dette er bare noen få ting jeg føler som trengs for å bli inkludert i WP7S. Hva tror du?

Relaterte innlegg:

  • Hvordan deaktivere, avinstaller Flash & Shockwave i Chrome, IE, Firefox, Edge
  • Bruk Narrator & Magnifier raskt med disse hurtigtastene i Windows 10
  • Aktiver Adobe Flash Player i IE, Chrome, Firefox, Kant, Opera
  • Lær å utvikle Windows Phone 7.5 Mango-applikasjoner: Del 1
  • GPS, Location API og Calling Web Services: Windows Phone Apps Development Tutorial - 25

Link
Plus
Send
Send
Pin