Skip to main content

Overfør brukerprofil i Windows OS ved hjelp av Windows Easy Transfer

Overfør brukerprofil i Windows OS ved hjelp av Windows Easy Transfer

Geoffrey Carr

Hvis du har opprettet en ny brukerkonto i Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista, og hvis du vil overføre all brukerdata eller brukerprofil til denne nye brukerkontoen, kan du her flytte eller overføre Brukerprofil enkelt.

Flytt eller overfør brukerprofil

For å overføre brukerprofilen og -filene, logg deg på med den nye brukerkontoen du kanskje har opprettet. Pass på at denne nye brukerkontoen har administratorrettigheter.

Windows Easy Transfer

Den innebygde Veiviser for Windows Easy Transfer vil hjelpe deg med å overføre filer og innstillinger fra en datamaskin som kjører Windows til en annen. Det hjelper deg med å velge hva du skal flytte til den nye datamaskinen, for eksempel brukerkontoer, Internett-favoritter og e-post.

For å kjøre det, skriv inn Windows Easy Transfer i start søkeboksen og trykk Enter for å åpne den.

Klikk neste for å starte veiviseren.

Hvis du allerede har lagret filene dine på en ekstern harddisk, må du koble til stasjonen, klikk Ja og følg deretter veiviseren. Hvis du ikke har gjort det ennå, gå til den andre PCen og bruk Windows Easy Transfer for å lagre filene dine. Klikk på Nei vil gå ut av veiviseren.

Windows Easy Transfer kan ikke overføre filer fra en 64-biters versjon av Windows til en 32-biters versjon av Windows. Hvis du overfører fra en 64-biters versjon av Windows til en 32-biters versjon av Windows, kan du flytte filene manuelt eller bruke Backup and Restore.

Sikkerhetskopiere brukerprofilmappen manuelt

Hvis du vil sikkerhetskopiere brukerprofilmappen manuelt, åpner du Windows Utforsker. Klikk på Organiser. Fra alternativene som vises, velg 'Mappe- og søkealternativer'.

Deretter velger du kategorien 'Vis' fra skjermbildet 'Mappealternativer'. Kryss av Vis skjulte filer og mapper boks> OK for å lagre innstillinger.

Naviger nå til mappen C: Users (Old Username) og kopier alle filene og mappene i mappen C: Users (Old Username) til mappen C: Users (New Username).

For å kopiere alle disse filene og mappene enkelt, bruk Ctrl + A, og deretter Ctrl + C. For å lime dem bruker du Ctrl + V.

Transwiz-brukerprofiloverføringsveiviseren lar deg også overføre brukerprofiler i Windows.

Håper dette hjelper.

Sjekk dette hvis du mottar Du er for øyeblikket logget på ved hjelp av en midlertidig profilfeilmelding mens du bruker Windows Easy Transfer.

Link
Plus
Send
Send
Pin