Skip to main content

Forbindelsen din ble avbrutt - ERR_NETWORK_CHANGED

Forbindelsen din ble avbrutt - ERR_NETWORK_CHANGED

Geoffrey Carr

Hvis du får en feilmelding Forbindelsen ble avbrutt, En nettverksendring ble oppdaget, ERR_NETWORK_CHANGED, i Chrome-nettleseren din viser dette innlegget måter å fikse problemet på. Selv om dette innlegget fokuserer på Chrome, kan du også bruke disse forslagene for å fikse et lignende problem i Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer eller en annen nettleser.

Forbindelsen din ble avbrutt

Det som følger er en rekke alternativer som kan utføres med hvilken som helst nettleser. Men før du begynner, deaktiver VPN-programvaren, skann med antivirusprogrammet og fortsett deretter.

1] Sjekk Wi-Fi-ruteren

Hvis du bruker en Wi-Fi-router til å koble datamaskinen til Internett, er den primære løsningen å sjekke om ruteren fungerer bra eller ikke. Noen ganger oppretter Wi-Fi-ruteren problemer som kan føre til denne feilmeldingen. Hvis det ikke fungerer, kan du starte ruteren på nytt og sjekke om den fungerer nå eller ikke.

2] Spyl DNS-cache

Spyling av DNS-bufferen kan løse dette problemet for deg. Denne spesielle teknikken brukes av mange mennesker etter en betydelig endring i nettverket. For å gjøre dette, åpne en kommandoprompt med administratorrettigheter. Du kan søke etter cmd, høyreklikk på resultatet, og velg "Kjør som administrator." Følg deretter, kjør denne kommandoen:

ipconfig /flushdns

Det tar ikke mer enn 2 sekunder å fullføre hele prosessen.

3] Tilbakestill Winsock

Tilbakestill Winsock og se om det hjelper deg.

4] Tilbakestill TCP / IP

Noen ganger kan du feilsøke dette problemet ved å tilbakestille V4-innstillingene for Internet Protocol. For det må du kjøre en enkel kommando. For å tilbakestille TCP / IP, åpne en ledetekst, skriv inn følgende og trykk Enter:

netsh int ip reset resetlog.txt

Dette vil nullstille alle registernes verdier og innstillinger for TCP / IP-innstillinger. Etter at du har fullført denne kommandoen, må du starte datamaskinen på nytt.

5] Kontroller LAN-innstillinger

Feil konfigurasjon av proxy-serveren kan forårsake dette problemet, og du vil ikke kunne få tilgang til internett på datamaskinen. Å løse denne bekymringen, åpne Internett instillinger, bytte til tilkoblinger fanen og velg LAN-innstillinger. Kontroller at følgende alternativ er IKKE sjekket - Bruk en proxy-server for ditt LAN (disse innstillingene gjelder ikke for oppringing eller VPN-tilkoblinger).

6] Sjekk om en nettleserutvidelse styrer proxy-innstillinger

Hvis du bruker en delt konto-tjeneste, og du har installert en utvidelse eller tillegg for den tjenesten, er det stor sjanse for at utvidelsen styrer nettleserens proxy-innstillinger. Som et resultat kan du få slike problemer når utvidelsen mislykkes i å hente data fra rotserveren. I Google Chrome kan du sjekke dette fra Avanserte innstillinger. Hvis du har en slik utvidelse, bør du deaktivere den og kontrollere om Internett-tilkoblingen din er tilbake eller ikke.

7] Bruk en annen DNS-server

Hvis du fortsetter å få det samme problemet i lang tid, kan det hende du må vurdere å endre DNS-serveren. I dette tilfellet kan du endre standard DNS-innstillinger og prøve å bruke en annen. Du kan bruke Google Public DNS, Open DNS, Yandex DNS, Comodo Secure DNS eller andre og se. DNS Jumper & QuickSetDNS er gratis verktøy som vil hjelpe deg med å endre standard DNS-innstillinger med et klikk.

Hvis ingenting hjelper, må du kanskje tilbakestille nettleseren eller installere den på nytt og se om det fungerer for deg.

Link
Plus
Send
Send
Pin