Skip to main content

Del bilde- og videofiler ved hjelp av Windows 10 Photos App

Del bilde- og videofiler ved hjelp av Windows 10 Photos App

Geoffrey Carr

Fotoopplevelsen i Windows var ikke så stor opplevelse, til nå. Windows Photo Viewer, standardappen for visning av bilder når du surfer gjennom en mappe i filoppdagelsesoperatør, virket hensiktsmessig bra, men var ikke helt funksjonsrik på noen måte. Ting endret med utgivelsen av Windows 10. Det introduserte en ny app - Bilder App fylt med redigerings- og delingsfunksjoner.

Del filer med Windows 10 Photos App

Bilder-appen inneholder et bredt spekter av redigeringsalternativer for å forbedre bildene / bildene dine, fra automatiske korrigeringer til avanserte justeringer. Når du er ferdig med redigeringsjobben, kan du få dem delt med venner og familie uten å forlate appen.

Deling av bildefiler direkte fra File Explorer kan sikkert være nyttig, og Windows 10 gjør det enkelt å dø. For å dele bilder, videoer og panoramaer må du holde visse punkter i bakhodet.

Først kan alle bilder og videoer i Bilder-appen deles med alle apper som er tilgjengelige i Del-sjarmen, som Mail-appen. For filer som er lagret i OneDrive, har du muligheten til å sende invitasjoner som gir bestemte personer tillatelse til å se filene eller få en lenke til å dele med andre.

Del bilder og videoer i OneDrive

Forutsatt at du har tilgang til Photos App, høyreklikker du filer og mapper for å velge dem.

Klikk Del for å åpne sidebjelken Del. One-click Share-knappen i File Explorer ligger faktisk skjult inne i Deling-menyen. Den har samme trepunkts-ikon som vist i Windows 8-sjarmen. Hvis du vil dele med en person eller grupper, velger du Inviter folk. Hvis du vil dele med en ukjent gruppe, velger du Få en link.

Lese: Windows 10 Photos appen er sakte å åpne eller ikke fungerer.

Del bilder og videoer fra Bilder-biblioteket ditt

I Bilder-appen, gå til mappen med bildene eller videoene du vil dele. Her, avhengig av typen fil som skal deles, vil forskjellige alternativer være synlige i Deling meny. For eksempel, hvis du har valgt en mappe, og ikke en fil, Del-knappen vil bli gråtonet og Zip-knappen vil være tilgjengelig.

Pressing Win + H Det kan hende at delingslinjen ikke kommer opp. For å få det opp for individuelle filer, Høyreklikk bildet eller videoen du vil dele, og hvis du bruker en mus, flytt musemarkøren øverst til høyre på skjermen, flytt markøren ned og klikk på Del.

Klikk nå på tjenesten du vil dele med, og følg instruksjonene på skjermen.

Delelisten kan inneholde Twitter, Mail, Skriver, Meldinger, Facebook, OneNote, PicsArt, Dropbox, etc. Listen er avhengig av appene du har installert på Windows PC. Så hvis du ikke ser Facebook i din Deleliste, installer du den offisielle Facebook-appen, og du vil se den lagt til.

Likte bildestyreren og savnet den på din Windows 10-PC? Se hvordan du kan få Microsoft Office Picture Manager i Windows 10.

Relaterte innlegg:

  • Slik bruker du Google Foto
  • 10 Best Free Stock Photography-steder
  • Fhotoroom: En fotoredigering og deling av app for Windows Phone
  • Tips og sikkerhetsprogrammer for Facebook for å sikre din Facebook-konto
  • Beste 3 måten å sikkerhetskopiere Facebook-data og bilder

Link
Plus
Send
Send
Pin