Skip to main content

Surface Pro 4 Funksjoner, spesifikasjoner, tilgjengelighet og pris

Surface Pro 4 Funksjoner, spesifikasjoner, tilgjengelighet og pris

Geoffrey Carr

Den super fantastiske Microsoft Surface Pro 4 sammen med Surface Book er endelig avslørt. Microsoft annonserte den imponerende Surface Pro 4 i går på en konferanse i NYC. Mens det var mange andre Windows 10-enheter som ble annonsert under konferansen, var Surface Pro 4 sikkert en hoveder. Denne 12,3 tommers enheten med en slankere ramme, attraktivt utseende og forbedrede spesifikasjoner stjal showet helt.

Surface Pro 4 Funksjoner og spesifikasjoner

La oss ta en titt på noen av funksjonene og spesifikasjonene til Surface Pro 4.

Slankere og lettere kropp

Surface Pro 4 er fantastisk utformet og leveres med en slankere og lettere magnesiumlegeme enn før. Den utrolig tynne og lette kroppen gjør det til en perfekt enhet som skal bære på farten. Den veier bare 1,69 kg som er lik 766 gram.

Eksepsjonell skjerm og kamera

Den fantastiske 12,3 tommers skjermen viser de skarpe, klare bildene med lav blending og høy kontrakt. Den unike PixelSense er en sann-til-livet skjermteknologi som vil vise bildene med sine ekte farger og teksturer. 8MP bakovervendt og 5 MP frontkameraer i enheten lar deg ta flotte bilder og høykvalitets HD-videoer.

Meget produktiv

Drevet med 6th Gen Intel Core m3, i5 og i7 prosessorer Surface Pro 4 er en kraftig enhet, og lar deg kjøre flere programmer av gangen. Å være en Windows 10-enhet, fungerer den perfekt med hele pakken med Office-produkter og støtter ubegrensede apper. Du kan få tilgang til Cortana og OneNote med bare ett enkelt trykk. Den utmerkede 9 timers batteribackup gjør at du kan jobbe uavbrutt og tar produktiviteten til nye nivåer. Den leveres med den fulde strømmen til bærbar PC, og lar deg kjøre alle slags stasjonær programvare du vil.

Enheten leveres med et tastatur for bærbar stil, noe som gir deg en raskere og roligere skriveopplevelse, og den høye prosessjonsglassens touchpad er 40% større nå, og kommer med 5 punkters berøring.

Overflatepenn

Surface Pen er noe som bidratt sterkt til å legge til Surface Pro 4 på listen over beste Windows 10-enheter. Med 1024 nivåer av trykkfølsomhet og lav latens gir overflatepennen en følelse av ekte penn. Den innovative palmerblokkteknologien lar deg hvile hånden på skjermen mens du skriver med Surface Pen.

Tekniske spesifikasjoner

  • Prosessor - 6. gen Intel Core ™ m3, i5 eller i7
  • Minne-4 GB, 8 GB eller 16 GB RAM
  • Tilkobling - 802.11ac Wi-Fi trådløst nettverk; IEEE, 802.11a / b / g / n kompatibel, Bluetooth 4.0
  • Grafikk-m3: Intel® HD-grafikk 515, i5: Intel® HD-grafikk 520, i7: Intel® Iris ™ -grafikk
  • Sensorer - Ambientlyssensor, Accelerometer og Gyroskop
  • Ports - Full størrelse USB 3.0, microSD ™ kortleser, Headset jack, Mini DisplayPort, Cover port og SurfaceConnect ™
  • Solid State Drive (SSD) alternativer: 128GB, 256GB eller 512GB
  • Dimensjoner-292.10mm x 201.42mm x 8.45mm

Mens det er en nettbrett fra Microsoft, kan den enkelt erstatte den bærbare datamaskinen. Videre kan du gjøre det til en kraftig arbeidsstasjon ved å legge til forskjellige tilbehør.

I et nøtteskall er Surface Pro 4 en bemerkelsesverdig Windows 10-enhet med avanserte tekniske spesifikasjoner og innovative funksjoner du vil elske. Denne lette, men kraftige enheten er perfekt, praktisk enhet og passer best til ditt behov hvis du er på utkikk etter en produktiv enhet som skal brukes mens du reiser. Utvalgt med alle porter, apper og sikkerhetsfunksjoner, er Surface Pro 4 den best egnet enheten for bedrifter, så vel som hjemmebrukere.

Surface Pro 4 Pris og tilgjengelighet

Den nye Surface Pro 4 er nå tilgjengelig for pre-order på Microsoft Store med en startpris på USD 899. Det forventes levert fra og med 26. oktober 2015.

Last ned Surface Book og Surface Pro 4 brukerhåndbøker her.

Link
Plus
Send
Send
Pin