Skip to main content

5 beste Sports apps for Windows 10

5 beste Sports apps for Windows 10

Geoffrey Carr

For mange er sport livet. De ser ikke på sport; de puster sport. Hver poengsum, hver reaksjon er fantastisk for dem. Hvis du er avhengig av sport, kan du også innse hvor viktig det er å ha oppdateringene til rett tid. En ekte sportselskere ville ikke vente å sjekke resultatet på nyheten senere.

Det være seg apps i mobiltelefonen eller PC-apparatene, og det er ganske nyttig å bringe sport og streaming direkte på nettet.

Sportsapps for Windows 10

Følgende er listen over de mest populære sportsappene. Vær oppmerksom på at de er regionspesifikke, det være seg på PC eller deres mobile versjon.

ESPN

ESPN er uten tvil det mest populære Windows-programmet for sportsnyheter. ESPN-appen dekker nesten alle mulige idretter på rekord. Annet enn internasjonal sport, dekker det lokale sportsarrangementer og andre mindre kjente sport. Sammen med nyheter, live oppdateringer og minutt-til-minutt-poeng, tilbyr appen en personlig opplevelse der brukeren kan registrere seg og legge til favoritter, holde en historikkkontroll, etc. Selv om appen tillater annonser som kan bugse noen, er det lett og rask. Grensesnittet er brukervennlig og i noen grad smart også. Den registrerer aktiviteten din og gjør opplevelsen bedre.

Eurosport

Denne appen er begrenset til den europeiske regionen og dekker ikke lokale sportsgrene. For regionen selv er det en av de mest populære applikasjonene. Appen publiserer mer enn 150 blogger hver dag, og dekker nesten alle store sportsgrene. Den streams levende kamper på selve appen og registrerer dem selv, slik at de kan kontrolleres senere. Så det betyr at hvis du sitter fast på kontoret uten tv, kan du se kampen senere. Programmet virker imidlertid ikke utenfor Europa. Hvis du ønsker å se en fotballkamp i Spania når du er i Brasil, vil Eurosport ikke fungere.

MSN Sports

Sport er det nye navnet på MSN Sports. Sport tilbyr ikke streaming av live-kamper. Man trenger ikke å logge inn for å legge til favoritter og tilpasse appen. Dataene er koblet til enheten appen er installert på, og vil bli slettet ved avinstallasjonen av programmet. Idrettsprogrammet dekker over 150 ligaer, inkludert NFL, NCAA, NBA, MLB, Fotball og Fotball. Det er raskt og enkelt å bruke.

Yahoo Sports

Annet enn et fint grensesnitt og en tiltalende forfra, er det en av de enkleste å bruke serie sportsapps. De trenger minst antall kraner for å kontrollere hva du vil. Appene er gratis hvis du tillater annonser som er for miniatyr for å plage noen. De tilbyr sportsnyheter, og muligheten til å legge til favoritter som andre apps. Som et tillegg kan appene integreres med sosiale medier kontoer. Yahoo Sports apps har et alternativ å skjule sport brukerne ikke er interessert i. Serien inkluderer apps på fotball, cricket, etc.

Se ESPN

Watch ESPN er versjonen av ESPN-appen som tillater live streaming av kamper. Den er tilgjengelig i begrensede land og regnes som det beste programmet for streaming sport. I motsetning til Eurosport dekker det kamper fra de fleste første verdensliga.

Alle apper har sine egne fordeler og ulemper. Hvis du er ute av Europa og Nord-Amerika, kan du kanskje ikke streame sport på tross av å være villig til å betale for det. Så sjekk om appen er fullt funksjonell på din plassering.

Du kan laste dem ned fra Windows Store.

Link
Plus
Send
Send
Pin