Skip to main content

Vedleggsstørrelsen overstiger den tillatte grensen i Outlook 2016/2013

Vedleggsstørrelsen overstiger den tillatte grensen i Outlook 2016/2013

Geoffrey Carr

Vanligvis når vi sender e-post med Microsoft Outlook, vi tar ikke hensyn til vedleggets filstørrelse. Imidlertid må filene vi legger til, være under den grensen som er spesifisert for Outlook som er 20 MB. Dermed når din e-postvedleggsstørrelse omgår denne grensen, Outlook vil generere følgende feil, og forhindre deg i å legge ved filen eller sende e-posten.

Vedleggsstørrelsen overstiger den tillatte grensen

Dermed hvis du er en Outlook bruker som må håndtere ved å sende store filer som e-postvedlegg, må du endre OutlookStandard Størrelsesgrense for vedlegg. Det er imidlertid ingen direkte innstilling for å endre denne begrensningen. Du må bruke dette rett og slett registret til å angi ønsket grense for e-postvedleggsstørrelse.

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put regedit i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger her:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice15.0OutlookPreferences

3. I høyre rute i denne registreringsplassen, høyreklikk i det tomme rommet og velg Ny -> DWORD-verdi. Gi den nyopprettede navnet navnet DWORD somMaximumAttachmentSize. Dobbeltklikk nei dette REG_DWORD å endre sin Verdi data:

4. I boksen som vises ovenfor, legg inn Verdi data som 0 å sette ubegrenset størrelse som vedleggsstørrelse. Hvis du vil forlenge grensen, for eksempel, for å gjøre det 50 MB, sett så50000. Klikk OK, og lukk Registerredigering.

Start maskinen på nytt for å gjøre endringer effektive.

Håper du finner trikset nyttig!

Relaterte innlegg:

  • Historie og evolusjon av Microsoft Office Software
  • Feilsøk Microsoft Outlook-problemer som å fryse, korrupte PST, Profil, Add-in, osv
  • Feilsøk problemer etter å koble Microsoft Outlook-klienten til Outlook.com igjen
  • Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart
  • Nye funksjoner i Microsoft Office 2013: Skjermbilder inkludert

Link
Plus
Send
Send
Pin