Skip to main content

Slik fjerner du uTorrent's EpicScale Crapware fra datamaskinen

Slik fjerner du uTorrent's EpicScale Crapware fra datamaskinen

Geoffrey Carr

Internett ble gal i dag da noen fant ut at uTorrent var sammen med et stykke crapware kalt EpicScale som bruker datamaskinen til å min for Bitcoins, og ifølge mange rapporter ble det stille installert. Det enda større problemet er at det ikke avinstallerer rent, så vi skal vise deg hvordan du gjør det i dag.

På samme måte som alle andre crapware der ute, er denne inkludert i uTorrent installatøren som et valgfritt tilbud som du kan godta eller avvise. I testen vår i dag, installerer den ikke stille, men uTorrent har kombinert junkware i mange år - de pakker selv crapware på Mac OS X nå.

Disse er de samme taktikkene som brukes av hele freewareindustrien, og mens dette ikke ser ut til å gjøre noe forferdelig som å kapre HTTPS-tilkoblingene, tar det opp massevis av CPU og bremser datamaskinen din ned til en gjennomgang.

Slik fjerner du EpicScale Crapware fra din PC

Du vil starte med å bruke avinstalleringen, som egentlig ikke fungerer bra i det hele tatt. Men hvis du ikke bruker det, har du sannsynligvis mer problemer med å kvitte seg med det, så bare hodet til Avinstaller programmer i Kontrollpanel og klikk på det og klikk Avinstaller.

Nå åpner du Windows Utforsker og går til C: ProgramData og du vil se en EpicScale-mappe. Slett denne mappen.

Merk:Hvis du ikke ser det, går du til Organiser -> Fil- og mappevalg og gjør det mulig å se skjulte filer. Du vil også kanskje sjekke C: Program Files og C: Program Files (x86) bare i tilfelle.

Hvis du lurte på at den mappen har masse ting igjen, selv etter avinstallasjonen. Vi brukte avinstallasjonen et par ganger, og det virket som hver gang det gjorde noe annerledes.

Nå skal du bruke WIN + R-hurtigtasten for å åpne Registerredigering. Skriv inn regedit i Åpne-boksen og trykk OK.

Naviger ned til HKEY_CURRENT_USER Software og finn EpicScale-tasten og slett den.

Gå nå til HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Run og finn EpicScale-tasten og slett den (denne kan eller ikke finnes der).

På dette tidspunktet bør du sannsynligvis avinstallere uTorrent og finne en bedre klient, fordi de vil trolig gjøre denne typen ting til deg igjen.

Alle som kolliderer crapware i installasjonsprogrammet bør ikke stole på.

Link
Plus
Send
Send
Pin