Skip to main content

F-Secure Younited: Ny skybasert filsynkroniseringsprogramvare

F-Secure Younited: Ny skybasert filsynkroniseringsprogramvare

Geoffrey Carr

På den ene siden blir livet enklere med ulike nettportaler og skyplattformer som ser ganske lovende ut så langt som enkelt tilgang til filene dine er bekymret. Men på den annen side blir det virkelig tidtakende når du må administrere forskjellige filer på forskjellige plattformer, husk passord og administrer filer med ti forskjellige formater. Hva om det var en programvare som gjorde at du kunne synkronisere alle disse filformatene, og bringe dem sammen på en enkelt plattform, hvorfra alle filene dine er lett tilgjengelige på en hvilken som helst enhet, OS eller skygtjeneste?

F-Secure Younited

F-Secure har kommet opp med Younited, en helt ny skybasert filsynkroniseringsprogramvare som gir deg ekte fri tilgang til bilder, videoer, musikk, dokumenter og alt annet på smarttelefonen, nettbrettet eller PCen.

Younited: Få tilgang til alt overalt

Med den stadig voksende bruken av svært tilgjengelige enheter som smarttelefoner og nettbrett, lagres mange viktige data på disse enhetene. Nå, for eksempel bruker du en Windows Phone og en iPad, vil overføring av en fil fra enheter som bruker forskjellige økosystemer være en mektig oppgave, og det er her Younited kan hjelpe deg. En fil synkronisert med Younited blir lett tilgjengelig på en hvilken som helst enhet som bruker et hvilket som helst operativsystem.

Younited ønsker alle andre skyer velkommen

Med Younited trenger du ikke å bekymre deg for å bruke flere skylagre. Du må ha bilder på Facebook og Picasa, dokumenter på Skydrive, Dropbox eller Google Disk og musikk på iTunes eller smarttelefonprogramvaren. Listen er bare endeløs, og det er også antall filer og formater du kan håndtere, og viktigst husker du, hva er lagret der, det er overveldende! Med Younited kan du bringe dem alle sammen for å gjøre ting mer organisert og lett tilgjengelig.

Hvordan jobber Younited?

Younited ble utviklet med det formål å gi brukeren 100% fri tilgang på tvers av enheter og plattformer. Enkelt sagt, gjør livet enklere ved å hjelpe deg med å finne det du leter etter, på et øyeblikk. I stedet for å komme opp med et annet skyprodukt, utviklet F-Secure et samarbeidsverktøy hvor du kan ta med alle dine kontoer (Facebook, Dropbox, Picasa, etc.) og filer sammen, uten å miste spor av enda et enkelt bilde og viktigst, dele dem med letthet over alle enheter eller online plattformer. Alt du trenger å gjøre er å synkronisere disse kontoene på Younited og bryte fri fra alle de begrensningene du møtte før.

Younited er et produkt av F-Secure, en av verdens mest pålitelige sikkerhetsløsningsleverandører, og det kan derfor skryte av å gi en 100% sikker brukeropplevelse. En gratis konto på Younited gir deg 10 GB ledig plass. Bestill din gratis konto på younited.com.

OPPDATER: F-Secure har solgt Younited til Synchronoss, et USA-basert cloud-solutions selskap.

Link
Plus
Send
Send
Pin