Skip to main content

Slik endrer du "Sendt fra min iPhone" Signatur og andre postinnstillinger

Slik endrer du "Sendt fra min iPhone" Signatur og andre postinnstillinger

Geoffrey Carr

Du har kanskje lagt merke til når du sender en e-post fra iPhone eller iPad, meldingene dine er vedlagt med en "Sendt fra" signatur. Du er ikke fast med dette imidlertid; her er hvordan du endrer det til noe annet, eller ingenting i det hele tatt.

Taglinjen "Sendt fra min iPhone" er ingenting mer enn en standard signatur. Mange mennesker sender fremdeles e-post med dette vedlagt til sine meldinger. Ikke alle ønsker å kunngjøre verden at de bruker en iPhone eller iPad for e-post, eller de vil ha noe mer passende for deres personlighet eller virksomhet.

Det er også en rekke andre verdifulle innstillinger du kan endre, for eksempel hvis du vil justere forhåndsvisningslengden, endre flaggstilen eller et hvilket som helst nummer eller andre e-postrelaterte funksjoner. Vi ønsker å snakke om alle disse kortene, inkludert den aller viktigste signaturinnstillingen, så la oss dykke rett inn.

E-postinnstillingene

Mail, sammen med kontakter og kalendere, kan konfigureres i samme innstillingsgruppe "Mail, Contacts, Calendars". I dette eksemplet ser vi alle kontoene vi har satt opp på iPad.

Du kan legge til kontoer, og justere innstillingene, eller slette de du ikke vil ha eller bruke.

Rull ned, la oss kort dekke de generelle postinnstillingene. Mer enn noen få av disse burde være ganske selvforklarende. Du kan øke eller redusere antall linjer i forhåndsvisninger, spør før du sletter meldinger, og organiser innboksen din med tråder.

"Swipe Options" er et interessant sted å stoppe og ta en titt på, fordi du kan bestemme hvilke handlinger som skjer når du sveiper enten til venstre eller høyre.

Hvis du bruker flagg, er det to alternativer for å velge om det er en form eller farge.

Den andre gruppen av e-postinnstillinger inneholder de involverte alternativene i stor med meldingssammensetning.

Det er her hvor vi finner vårt signaturalternativ. Merk først at hvis du vil automatisk blinde kullkopi (BCC) selv eller øke innrykksnivået når du citerer meldinger, kan du gjøre de små justeringene her.

Trykk på "Signatur" -knappen, og du vil se den irriterende "Sendt fra" -teksten. Trykk på det området, og du kan slette det eller skape noe som er mer passende for dine personlige eller faglige behov.

Merk, du kan tilordne signaturer per konto eller bruke en paraply signatur for alle dem. Alt dette kommer til å stole på formålet med hver konto, det vil si personlig vs. virksomhet.

Endelig er det en spesielt viktig innstilling som ligger i innstillingene rett nederst. Du kan bruke hvilken som helst konto på enheten din som standard, noe som betyr at hver e-post du sender vil bli sendt fra den kontoen.

Du kan gjøre dette per melding ved å trykke på "Fra" -feltet, men å sette opp din foretrukne standardkonto betyr at du ikke må endre det hver gang du sender en melding.

Det er en god ide å sette opp kontoene dine og tilpasse dem alt etter eget ønske. Hvis du har en bedriftskonto som du vil legge til med kontaktinformasjonen din, eller en personlig med et inspirerende eller morsomt sitat, kan du forvisse "Sendt fra" signaturen for alltid.

Hvis du har kommentarer eller spørsmål du vil bidra med, vennligst legg igjen tilbakemelding i vårt diskusjonsforum.

Link
Plus
Send
Send
Pin