Skip to main content

EasyPHP Webserver: Verts nettsteder på Windows-datamaskinen

EasyPHP Webserver: Verts nettsteder på Windows-datamaskinen

Geoffrey Carr

Nettsteder er overalt i disse dager og webutviklere har stor etterspørsel. Men å bli en fullstabel web utvikler krever mye dyktighet, dedikasjon og praksis på virkelige prosjekter. Er du en spirende webutvikler og kodes du back-end i PHP? EasyPHP Webserver er et fantastisk verktøy som er sikker på å interessere deg.

EasyPHP Webserver er et flott verktøy hvis du bare skal starte PHP-utvikling eller selv om du er en erfaren utvikler. Det lar deg vert for prosjektene dine raskt og uten unødvendige konfigurasjoner. Det er et flott verktøy for å se hvordan prosjektene dine skal utføre i den virkelige verden. EasyPHP er veldig enkelt å bruke, og det er et absolutt ingen konfigurasjonsverktøy. Bare installer den og start tjenestene dine, og du har en webserver som kjører og serverer filene dine.

EasyPHP Webserver

EasyPHP Webserver gjør din Windows-datamaskin til en webserver der du kan være vert for alle garasjeprosjektene dine og se hvordan de kommer opp på internett. Selv om du ikke kan gi samme sikkerhetsnivå til dine applikasjoner som levert av profesjonelle hosting-tjenester, men likevel, er EasyPHP et godt verktøy hvis du bare vil teste programmene dine eller kjøre dem for en kort periode. EasyPHP er fullt konfigurerbar, og du kan konfigurere alle aspekter av din egen webserver.

Her er komponentene installert av EasyPHP:

  • HTTP Server: Apache
  • Database Server: MySQL
  • PHP
  • Databasestyring: PhpMyAdmin.

EasyPHP installerer i utgangspunktet alle de viktigste komponentene som kreves for webutvikling. Moduler og komponenter vil imidlertid bli gjort tilgjengelig for Webserver veldig kort tid. Moduler og komponenter lar deg i utgangspunktet forlenge funksjonaliteten til webserveren din ved å legge til støtte for flere språk og legge til flere funksjoner på serveren. Moduler og komponenter er allerede tilgjengelige for EasyPHP Devserver (et annet utviklingsverktøy).

Når du har lastet ned og installert Webserver på datamaskinen din, må du kjøre den som administrator. Deretter kan du få tilgang til EasyPHP-kontrollpanelet ved å åpne http://127.0.0.1:10000/index.php i nettleseren din. Kontrollpanel er et sted der all informasjon om din webserver vises, du kan tilpasse eller tilpasse webserveren din.

For å få ditt første nettsted i gang, gå bare til kontrollpanelet og under moduler delen starter HTTP-tjenesten. Du må tillate tilgang til alle popup-vinduene.

På samme måte kan du starte databasetjenesten dersom nettstedet ditt krever en SQL database. Du kan også installere en systemtjeneste som sikrer at webserveren alltid kjører i bakgrunnen, og den starter med Windows.

Nå kan du plassere websidene dine i katalogen som tilbys av HTTP-serveren, og nettstedet ditt skal være oppe.

For mer omfattende trinn kan du klikke på 'Kjapp start'-Knappen fra den øverste navigasjonslinjen, og den vil vise trinnene som kreves for å kunne være vert for et nettsted som er tilgjengelig fra nesten hvor som helst.

Klikk her å laste ned EasyPHP Webserver.

Link
Plus
Send
Send
Pin