Skip to main content

Stopp Windows 10 fra å tilbakestille standardapper med Stop Tilbakestill mine apper

Stopp Windows 10 fra å tilbakestille standardapper med Stop Tilbakestill mine apper

Geoffrey Carr

Mens du oppdaterer Windows 10 OS eller oppdaterer innebygde programmer på Windows 10 du har kanskje lagt merke til at standardapps for bestemte handlinger er tilbakestilt tilbake til de innebygde programmene, og du kommer til å se En app-standard ble tilbakestilt melding. Dette kan vise seg å være svært irriterende, siden du må endre standardprogrammene igjen og igjen etter at du har oppdatert bestemte deler av operativsystemet. For å redde deg fra dette problemet, la meg presentere deg Stop å tilbakestille mine apper et gratis verktøy som forhindrer automatisk tilbakestilling av standardprogrammer, programmer og filforeninger av Windows 10.

Stopp Windows 10 fra å tilbakestille standardapper

Stopp Tilbakestill Mine apper leveres med funksjonaliteten for å forhindre at de mest populære av innebygde apper tar statusen som standardprogrammer. Disse appene inkluderer:

  • Microsoft Edge
  • Post
  • Musikk
  • Bilder
  • Filmer og TV
  • 3D Builder.

Du kan blokkere noe av det ovennevnte programmet og neste gang appen eller Windows oppdateres, vil standardprogrammet forblir som det er. Verktøyet blokkerer ikke egentlig disse programmene, og disse programmene kan nås normalt fra startmenyen. Filforeningene blir også uberørt, bare de blokkerte applikasjonene er sperret fra OpenWith-menyen eller Standard Apps Windows-innstillinger-delen.

Med en slik teknikk i aksjon, kan du blokkere disse appene fra Åpne med menyen, uten å miste funksjonaliteten til å bruke dem.

For å blokkere et program klikker du bare på flisen som svarer til det, og det er det. Et rødt farget stoppikon vil indikere at søknaden har blitt blokkert, og du kan enkelt oppheve blokkeringen ved å trykke den samme flisen igjen. Du kan øyeblikkelig følge endringene ved å høyreklikke på en fil og deretter gå til menyen "Åpne med".

Stop å tilbakestille Mine apper gjør hva det står, og det er et flott program som skal brukes. Hvis du alltid var irritert av automatiske endringer i standardprogrammer, er dette verktøyet en løsning for deg. Programmet er tilgjengelig uten kostnad, og kommer i en enkelt kjørbar fil som enkelt kan brukes som et bærbart program og bæres rundt.

Stopp Tilbakestill Min Apps nedlasting

Klikk her for å laste ned Stopp Tilbakestille Mine Apps. Verktøyet er ganske enkelt og rett fram, og dekker de mest populære innebygde programmene som tilbys av Windows 10.

Link
Plus
Send
Send
Pin