Skip to main content

Opprett mobil hotspot; Endre hotspotnavn og passord i Windows 10

Opprett mobil hotspot; Endre hotspotnavn og passord i Windows 10

Geoffrey Carr

Windows 10 gjør det enkelt for deg å opprett en mobil hotspot, og endre mobil hotspot navn og hotspot passord også, lett via sine innstillinger. Vi har allerede sett hvordan du slår på Internett-tilkoblingsdeling og opprett et WiFi-hotspot i Windows 10/8/7 ved hjelp av netsh wlan verktøy, ledetekst og trådløst vertsnettverk, og vi har også sett en haug med gratis WiFi Hotspot skaperen programvare som Baidu Wi-Fi Hotspot-app, Connectify, Virtual Router Manager, MyPublicWiFi, Bzeek, ​​WiFi Hotspot Creator, MyPublicWiFi, mSpot, etc, for å lage et WiFi-hotspot. La oss nå se hvordan du gjør det via appen Windows 10 Settings.

Opprett mobil hotspot i Windows 10

Åpne Start-menyen, og klikk på Innstillinger-ikonet for å åpne vinduet Windows 10 Innstillinger. Klikk nå på Nettverk og Internett-innstillinger og deretter fra venstre side, velg Mobilt hotspot.

For å opprette et WiFi eller et mobilt Hotspot, koble PCen til et WiFi-nettverk eller Ethernet, og skift deretter Del min Internett-tilkobling med andre enheter innstilling til stilling.

Fra rullegardinmenyen kan du velge WiFi, Ethernet eller Cellular Data-tilkobling.

Du vil også se nettverksnavnet og nettverkspassordet under det som du kan dele med de andre.

Endre hotspotnavn og passord i Windows 10

Hvis du ønsker det, kan du endre Hotspot Name & Hotspot passordet.

For å gjøre dette, klikk på Redigere knappen for å åpne følgende panel.

her kan du endre Nettverksnavn og Nettverkspassord - som må være minst 8 tegn Når du har gjort endringene, klikker du på Lagre.

Innstillingene tillater deg også å la en annen enhet slå på det mobile hotspotet - men for dette må begge enhetene ha Bluetooth slått på og de må være sammenkoblet.

Link
Plus
Send
Send
Pin