Skip to main content

Slik viser du din Nest-termostats brukshistorie

Slik viser du din Nest-termostats brukshistorie

Geoffrey Carr

Hvis du er nysgjerrig på hvor ofte varmen din eller luftkondisjoneringen er på hele dagen, kan du faktisk se på ditt Nests brukshistorie for å se når ting kjørte, så vel som se hva temperaturen ble satt på en bestemt tid i løpet av dagen dagen.

Normalt, hvis du ønsket å se hvor ofte varmen eller klimaanlegget ble brukt, måtte du sjekke med verktøyet ditt, og selv da ville de sannsynligvis ikke kunne finne ut hvor mye varmen eller klimaanlegget var brukt. Men med en smart termostat som Nest, sporer enheten selv alt dette for deg. Slik ser du opp termostatens brukshistorikk.

Fra Nest-appen

Start min åpning av Nest-appen på telefonen din og velg Nest-termostaten på hovedskjermbildet.

På bunnen, trykk på "History" nede i nederste høyre hjørne av skjermen.

Derfra får du brukshistorikken de siste 10 dagene (dessverre lagrer ikke Nest noen historie lenger enn den). På denne siden ser du hvor lenge varmen eller klimaanlegget var på for den aktuelle dagen. En oransje bar representerer oppvarming, mens en blå bar representerer klimaanlegg.

Du kan trykke på hvilken som helst dag for å se en mer beskrivende historie og se når akkurat varmen eller klimaanlegget var på og ved hvilken temperatur termostaten ble satt til.

Når du trykker på et temperaturikon i den utvidede dagvisningen, kan du se hvordan denne temperaturen ble satt. Så, for eksempel, hvis noen i din husholdning endret temperaturen fra sin egen telefon, vil det vises i historien, og det vil vise hvem det var.

Det vil til og med vise endringer som ble gjort automatisk gjennom IFTTT.

På høyre side kan du se en rekke små runde ikoner på bestemte dager, og dette betyr visse ting. Personikonet betyr for eksempel at manuell justering av termostaten resulterte i høyere eller lavere enn gjennomsnittlig bruk av oppvarming eller klimaanlegg.

Hjemmets ikon med den lille personen foran det betyr at nesttermostaten ble satt til Vekk på et tidspunkt i løpet av den dagen og resulterte i mindre enn gjennomsnittlig bruk. Det er også et værikon, som indikerer at været har påvirket bruken av termostaten mer enn normalt, siden det kan ha vært varmere eller kaldere ute enn vanlig.

På Nest Thermostat

Du kan også se brukerhistorikken din rett på Nest Thermostat selv, selv om det er litt mer av en kondensert visning.

Start med å klikke på enheten for å få opp hovedmenyen.

Bruk sølvrullehjulet til å navigere til "Energi" og klikk på enheten for å velge den.

Bla til en hvilken som helst dag for å se hvor mye oppvarming eller klimaanlegg kjørte på den aktuelle dagen. Det vil være enten en oransje prikk eller blå prikk for å representere oppvarming eller air condition, med den totale kjøretiden merket under den.

Hvis du klikker på enheten, kommer det opp noen flere detaljer om den dagens bruk, inkludert hvordan den dagen sammenlignes med de foregående sju dagene. Du får også en forklaring på hvorfor bruken kan være høyere eller lavere enn det ukentlige gjennomsnittet, akkurat som i Nest-appen.

Når du er ferdig, bla til slutt og klikk på enheten når "Ferdig" vises.

Mens muligheten til å se brukerdistrasjonen til Nest-termostaten er ganske kul, er det fortsatt noen begrensninger, for eksempel å ikke kunne se eksakte tider når oppvarming eller klimaanlegg sparket på og slått av, samt bare å kunne se de siste 10 dagene av bruk. Men vi antar det er fornuftig at Nest Thermostat-enheten bare kan holde så mye data i minnet. Forhåpentligvis kan selskapet forbedre dette i fremtiden, kanskje ved hjelp av en slags skylagring, slik at brukerne kan beholde lengre bruksposter hvis de vil.

Link
Plus
Send
Send
Pin