Skip to main content

Konfigurer Office 365 til å sende og motta e-post på en mobilenhet

Konfigurer Office 365 til å sende og motta e-post på en mobilenhet

Geoffrey Carr

Microsoft utgav den endelige versjonen av sin nettbaserte skybaserte suite av virksomhetsproduktivitetsapplikasjoner, Office 365. Med det enkle å bruke system og et bredt utvalg av applikasjoner, tiltrekker flere og flere brukere seg mot det.

Så, for å hjelpe dem med å utføre ulike oppgaver, starter jeg en rekke få artikler på Office 365 for å hjelpe de nye brukerne av denne fantastiske, små mellomstore forretningsløsningen utviklet av Microsoft.

I denne veiledningen skal jeg fortelle deg hvordan du kobler din mobilenhet til Office 365-kontoen din, som gjør at du kan synkronisere kalenderen din, kontakter og e-post for å sende / motta direkte på mobilenheten din.

Den støtter nesten alle de store mobile operativsystemene, som BlackBerry, iOS, Android, Windows Phone 7 og til og med Symbian OS. Etter at du har koblet til, kan du bruke enheten til å sende og motta Office 365-e-post, og vanligvis få tilgang til kalender- og kontaktinformasjon. Blant mobiltelefonene som kan koble til Office 365 er Windows Phone, Apple iPhone og BlackBerry-enheter.

For å koble til telefonen må du begynne å bruke Mobiltelefonoppsett veiviser for å finne retningene som er spesifikke for telefonen din, og følg deretter instruksjonene for å koble telefonen til Office 365.

Følg disse trinnene for å koble til mobiltelefonen din:

1. Start veiviseren for mobiltelefonoppsett.

2. Under Velg mobilleverandøren dinVelg fraktørlisten som gir service for telefonen din på rullegardinlisten.

3. Under Hvilken mobiltelefon vil du sette opp?, fra rullegardinlisten, velg typen telefon du vil koble til Office 365.

4. Under Hva har du lyst til å gjøre?, du får en liste med valg om hvordan du konfigurerer telefonen din, basert på hvilken type telefon du har valgt. Hovedsakelig vil du få to alternativer, Oppsett Microsoft Exchange Email eller Oppsett POP eller IMAP Email på enheten din.

5. Velg et valg fra rullegardinlisten, og de riktige instruksjonene vises.

6. Koble telefonen ved å følge instruksjonene som er spesifikke for telefonen din.

For BlackBerry-enheter kan du bare sende og motta e-post.

Flere tips om at Office 365 kommer snart, hold deg oppdatert!

Link
Plus
Send
Send
Pin