Skip to main content

Nye Windows 10-enheter du kan forvente å se i år

Nye Windows 10-enheter du kan forvente å se i år

Geoffrey Carr

Windows 10 er det mest brukte PC-operativsystemet nå, og det har vært rundt to år siden vi snakker om Windows 10-enheter, deres funksjoner og oppgraderinger. En ny æra av Windows 10-enheter er rundt for å begynne. Den 36. Computex i år opplevde noen av de mest kraftfulle 2-i-1-bærbare PCene, bærbare bærbare datamaskiner og stasjonære PC-er vi noensinne har sett, og Windows 10 stjal hovedsakelig showet. Alle disse enhetene forventes å slå markedet i år.

Microsofts OEM-kunder Acer, ASUS, Dell, HP og MSI er alle i stand til å lansere sine funksjonsrike og kraftfulle Windows 10-enheter, inkludert bærbare datamaskiner, 2 i 1s og spill enheter.

Dell Inspiron 2-i-1 bærbare datamaskiner

Dell er klar til å bringe på sin nye linje med Inspiron 2-i-1 bærbare datamaskiner drevet av 6th Gen Intel Core-prosessorer, inkludert verdens første 17-tommers 2-i-1-enhet og $ 249 Dell 11 3000-hybrider. Dell Inspiron 17 7000 2-i-1 bærbare datamaskiner drevet med 6th Gen Intel Core-prosessor leveres med en 360 graders hengsel er verdens første konvertible bærbar datamaskin med en 17-tommers skjerm. Andre kommende Windows 10-enheter fra Dell Inspiron inkluderer - 11 3000 2-i-1, Inspiron 5000 2-i-1 bærbare datamaskiner og Dell Inspiron 15 & 17 5000. Dette nye sortimentet av bærbare bærbare datamaskiner er spesielt utviklet for studenter, håper entreprenører og familier. Noen bemerkelsesverdige funksjoner i disse 2-i-1-maskinene inkluderer infrarød kamera, USB Type-C-tilkobling og forbedret støtmotstand.

Acer 2-i-1 bærbare datamaskiner

Acer har noen budsjett Windows 10-enheter for deg i år. TravelMate P2-serien og et par 2-i-1 bærbare 10-tommers Acer Switch V 10 og Switch One 10 med en 10-tommers skjerm og den nyeste quad-core Intel Atom-prosessoren er anskaffet. Drevet av Windows 10, er disse nye Acer-notatene spesielt utviklet for å få mer produktivitet og underholdning. Med en prislapp på $ 199, kommer denne nye linjen med Acer 2-i-1-PCer med den innebygde fingeravtrykksleseren. Disse nye Acer notatbøkene med flyttbare tabletter forventes å treffe USA og Kina markedet denne måneden.

Asus Zenbook 3

Asus bringer sitt nye utvalg av notatbøker, konvertibler og tabletter. Det taiwanske selskapet vant 16 priser, inkludert-fire "Best Choice" -annonsen 12 "Design and Innovation" -priser på Computex 2016. Asus Zenbook 3 var en av de flotteste Windows 10-enhetene med avanserte funksjoner lansert i hendelsen. Det er den tynneste maskinen med 0,47 inches og 20 pounds. Denne kraftige Windows 10-maskinen leveres med en innebygd fingeravtrykksleser, Cortana med stemme og ultimative sikkerhetsalternativer. Andre enheter lansert av Asus inkluderer Transformer 3 Pro T303UA, en ultratynn kraftig nettbrett med bærbar produktivitet, ZenBook Flip Convertible, ASUS ROG GT51 spilldisken, ZenWatch 2, ZenFone 3-smarttelefonen og ZenBeam Go E1Z - en palm-sized LED-projektor.

HP OMEN

Med et mål å spore opp spillopplevelsen, vil HP snart lansere sitt nye spilldiskett med Windows 10 og en linje med to OMEN bærbare datamaskiner. OMEN av HP Desktop kommer med en nyskapende design, den nyeste NVIDIA GeForce GTX- og AMD-grafikken, flytende kjøling og god lagringskapasitet. Utstyrt med en kraftig NVIDIA GTX-grafikk og en full HD-skjerm med 4K IPS, er den nye linjen med HP bærbare datamaskiner (15,6 tommer og 17,3 tommer) også ideell for spillerne. Dragon Rød bakgrunnsbelyst tastatur gir et fantastisk utseende, og dual-fan-designen holder dem kule mens du spiller. Med gode lagrings- og minnealternativer kan spillere lagre en god mengde spill og innhold i storformat.

MSI Rygg PC er rettet mot VR-spillere

Innovasjon på sitt beste. Den nye MSI Ryggsekk PC vil sikkert være en favoritt Windows 10 enhet av spillere. Denne bærbare PCen lar deg nyte det virtuelle spillet fritt. Utstyrt med NVIDIA GTX980 grafikkort, er denne fantastiske innovasjonen fra MSI drevet av Intel Core i7 prosessor. Det er en lett slitesterk PC med bare 11 pounds av vekt. Andre maskiner fra MSI inkluderer - en serie av kraftige bærbare datamaskiner bygget for VR-spill - GT73 og GT83 Titan SLI med toppgrads mobilgrafikk og dual GTX980M SLI-nivågrafik. Den nye GS63 Stealth Pro med forbedrede Blade fans og fem varme rør er best på kjøleegenskaper. Alle disse MSI-maskiner med Xbox-streaming-muligheter kommer med Windows 10.

Porsche Design

En spennende 2-i-1-enhet som kjører på Windows 10 av Porsche Design, kommer snart til markedet. Maskinen leveres med en 13,3-tommers penn, store maskinvarekomponenter og de grunnleggende Windows 10-funksjonene som Cortana og Windows Hello. Drevet av Intel-prosessor, vil denne nye Porsche-maskinen bli gjort tilgjengelig for salg en gang i vinter.

Kort sagt, Microsoft er klar med noen flotte Windows 10-enheter med noen bemerkelsesverdige og innovative funksjoner. Microsoft og dets OEM-partnere er alle satt til å ta med de banebrytende Windows 10-enhetene og for å aktivere moderne Windows-enheter og -opplevelser. Utvalget inkluderer maskiner for nesten alle, kan det være en spirende entreprenør, en student eller noen andre i familien din.

Link
Plus
Send
Send
Pin