Skip to main content

Screenblur innovativ låseskjerm: Lås skrivebordet ditt stilig

Screenblur innovativ låseskjerm: Lås skrivebordet ditt stilig

Geoffrey Carr

Windows 8 har blitt et av de mest brukte og likte operativsystemet når det gjelder sikkerhet og ytelse. Det beste ved dette operativsystemet er at den har en innovativ låsskjerm som er forskjellig fra andre operativsystemer. Men hva om du får sjansen til å gjøre låseskjermen din mer innovativ og flamboyant også? Ja, du kan gjøre det samme ved bare å bruke ScreenBlur på din Windows-PC.

Egentlig ble jeg bare kjent med dette verktøyet ScreenBlur, som kan holde dataene fra datamaskinen min trygg og privat fra uautorisert visning og kunne ikke motstå å dele den med deg. Med ScreenBlur kan jeg midlertidig låse skjermen min for å unngå uautorisert tilgang.

Selv om jeg er en Windows 8-bruker som allerede har sin egen standard låseskjerm, fant jeg Screenblur på en helt annen måte å låse skjermen min og holde den trygg mot uautorisert tilgang. Du kan til og med låse skrivebordet uten å bruke standard Windows-låseskjerm, og hvis du vil ha tilgang, må du skrive inn passordet. Grensesnittet er ganske kult, og du har ingen problemer med å lære noen av funksjonene, ettersom alt har blitt lagt ut systematisk.

Når du har lastet ned programvaren fra den klarerte kilden, trekker du ut filene og kjører Setupblur.exe-oppsettet. Når du kjører hurtigoppsettet, vil det be om et passordsett. Du vil kunne se et lite lås i systemstatusfeltet. Her kan du låse skjermen fra.

Når du vil begrense tilgangen på skjermen, klikker du bare på denne låsen og skjermen er låst. Er det ikke så enkelt? Hvis du klikker på låseknappen, låses skrivebordet ditt, og ingen kan få tilgang til skrivebordet ditt uten å skrive inn passordet.

Verktøyet tillater tilpasning, og du kan gi forskjellig utseende til låseskjermbildet fra innstillingsmenyen til verktøyet. Du kan endre innstillingene bare ved å høyreklikke på låsen. Fra Innstillinger-menyen kan du låse skjermen din hvis den har vært tomgang for et bestemt spekter. Du kan få det til å kjøre ved oppstart av Windows, aktivere eller deaktivere lydvarsling og mye mer. Videre kan du også velge hva som skal eller ikke skal vises på den låste skjermen. Du kan skjule oppgavelinje, ikoner, åpne faner etc.

Screenblur lar deg ikke bare låse skjermen, men kan også lage en midlertidig desktop blackout med ett enkelt klikk.

  • Lås skjerm - Når du klikker på låseskjermen låses skrivebordet automatisk når du vil, og ved å skrive inn ønsket passord kan du få tilgang.
  • Desktop blackout - Dette alternativet setter skrivebordet ditt i en blackout hvor ingen kan se hva som er på skrivebordet ditt, og hvis du vil slå av skrivebordsavbrudd, klikker du bare på skrivebordet blackout igjen.

Verktøyet kommer med et veldig enkelt grensesnitt og en lett navigerbar innstillingsmeny. La meg fortelle deg hva alle alternativene er der i "Innstillinger" -menyen på Screenblur.

  • Det første alternativet er passord hvor du kan angi passordet som du vil hvis du vil gi et sterkt passord, jeg vil foreslå at du bruker alfanumeriske taster for å angi ønsket passord og klikk deretter ok. Nå er passordet ditt angitt for låseskjermen.
  • Det neste alternativet er Automation, hvor du kan få det til å kjøre ved oppstart av Windows, aktivere eller deaktivere lydvarsling, eller velg om du vil låse skjermen når PCen er ledig for et bestemt tidsintervall.
  • Deretter er det det tredje alternativet for hurtigtaster, hvor du kan angi blackout, innstillingsvindu og låseskjerm ved bare å trykke på hurtigtasten som du kan velge fra hurtigtaster alternativet som vist på bildet.
  • Det fjerde alternativet er Misc. alternativ, hvor du kan angi tiden for at datamaskinen skal gå i dvale, dvalemodus eller avstand hvis den krysser tidsgrensen for låseskjermen.
  • Det avanserte alternativet forteller deg bare om verktøyet.
  • Og til slutt er det grensesnittalternativet som lar deg endre låseskjermen ved å sette et tilpasset bilde. Som du kan se, ved å bare klikke på det første alternativet kan du angi det egendefinerte bildet ved å velge egendefinert bildealternativ, og du kan angi hvilket som helst bilde eller bakgrunn ved å bare klikke på det neste stiplede alternativet. Sjekk ut skjermbildet nedenfor, der jeg valgte bildet mitt som låseskjermbilde.

Disse innstillingene av ScreenBlur hjelper deg å lage en helt tilpasset og innovativ låseskjerm for å unngå uautorisert tilgang på datasystemet. I et nøtteskall ScreenBlur er et pålitelig program som kan hjelpe deg med å holde dataene dine private på en enkel, men nyskapende måte. Med sin effektivitet og enkelhet kan dette verktøyet bli mitt første valg lås skjermverktøy.

ScreenBlur gratis nedlasting

Last ned ScreenBlur fra sin hjemmeside og se hvor godt det maskerer skrivebordet ditt midlertidig. Den fungerer på Windows XP og videre.

Ta en titt på disse innleggene også:

  1. Anti Snooper blurser skjermen automatisk
  2. Skjermsparer ute av fokus svekker skrivebordet ditt og beskytter personvernet ditt.
Link
Plus
Send
Send
Pin