Skip to main content

Topp Google AdSense-alternativer

Topp Google AdSense-alternativer

Geoffrey Carr

Ingen tvil Google AdSense er toppen av bunken, når du vil tjene penger på nettet og leder online annonseringsindustrien. Men for noen å bli godkjent i dette programmet er vanskelig. Eller kanskje noen utgivere har hatt ulykke med å ha sin AdSense-konto deaktivert av noen grunner.

Dette innlegget kan komme til din redning, da den gir det beste blant de flere annonseringsalternativene som er tilgjengelige på Internett. Jeg har oppført noen av de beste annonseringsalternativene og alternativene til Google AdSense, som du kan bruke, selv om disse bare er noen forslag.

Google AdSense-alternativer

TribalFusion.com : Det er et godt betalende annonseringsnettverk. Imidlertid krever de at nettstedet skal ha minst 500 000 unike brukere per måned, noe som fører til at det ikke er tilgjengelig for de fleste bloggere.

Bidvertiser.com: Det er profesjonelt innholdsrettet annonseringsnettverk. Det ligner veldig Google AdSense.

Adbrite.com: Lar deg sette opp annonseprisprisen din ukentlig, månedlig, etc. Med et stort utvalg av annonseformat kan du velge et av formatene som passer til bloggen din.

Chitika.com : Det er et CPC-annonsenettverk. For alle utgivere er Chitika en brukervennlig plattform for å tjene daglig annonseinntekt. De lar deg også legge til reklame i RSS-feeds.

Yahoo Publisher Network: Yahoo spiller oppfanger Google og prøver å frigjøre sin egen kontekstsensitive annonseringstjeneste. Dette lover å være et utmerket alternativ til Google Adsense. Selv om jeg aldri har brukt YPN, men hvis du ser over internett er det en stor merkevare og har noe høyt omdømme.

Yahoo Bing Network Kontekstannonser Program er en helt ny og er drevet av Media.net. Det har ingenting å gjøre med Yahoo Publisher Network eller den tidligere YPNO. Annonsenettverket vil bli drevet av Media.net, som skal administrere teknologi, forretningsvirksomhet og forhold til utgivere over hele verden for programmet

Kontera.com : Det er en ledende leverandør av In-Text-annonsering for nettstedet ditt, og leverer toppmoderne annonser for toppmoderne. Konteras betal-per-klikk-annonseløsninger er de beste. Det er over 140 millioner månedlige unike brukere på Kontera-nettverket.

Infolinks.com: Det er en annen Inline-tekstannonseprogram, med PayPal-betalingsalternativ, gratis Pioneer MasterCard, relevant in-line-tekstannonser, det er blant de beste alternativene du kan velge. For noen blogger kan Kontera gjøre det bra, men for noen Infolinks kan gjøre det bra, så det er bare et spørsmål om hva du velger og et spørsmål om flaks hvis det viser seg å være heldig for deg.

KjøpSellAds.com: Det er det beste og det høyt betalende annonsemediet du kan velge i stedet for Google Adsense. Det fungerer på budgivning, annonsørbud på annonseplass på bloggen din. Som her bestemmer du prisen for hvert banner du plasserer, slik at du kan få en god mulighet til å tjene mye herfra. For å få en godkjenning for BuySellAds, må nettstedet ditt ha en anstendig trafikk. For meg fungerer BSA som en sjarm og har hjulpet meg med å maksimere inntektene mine.

Clicksor.com : Det gir webmastere muligheten til å tjene mer inntekt ved å bare understreke et utvalg av klikkbar tekst (inline text links) og vise målrettede kontekstuelle annonser av ulike størrelser av bannere, på deres nettsteder eller blogger.

Taboola, RevContent, OutBrain er blant de bedre kjente opprinnelige annonsenettverkene. Google har introdusert sin Matchet innhold annonser som forventes å fungere veldig bra.

Da er det også andre gode nettverk som PubGalaxy, Kiosked, ValueClick, Adsterra, Kiosked, RevenueHits, Rubicon, etc. Valget i disse dager, er uendelig!

Hvis du føler at du må utforske flere alternativer, kan du alltid gå videre og studere andre måter å tjene penger på bloggen din.

For meg er dette noen av de beste alternativene for AdSense for å tjene penger på nettstedet ditt, men det er noen flere nevnt her. Jeg vil gjerne høre om din erfaring og hva du har å si om dette.

Noen nettverk jeg har gått glipp av? Vennligst del dem i kommentarene.

Link
Plus
Send
Send
Pin