Skip to main content

Windows 10 Tilbakestillingsverktøy: Gå tilbake til den eldre versjonen

Windows 10 Tilbakestillingsverktøy: Gå tilbake til den eldre versjonen

Geoffrey Carr

Etter oppgradering til Windows 10 kan enkelte brukere føle seg nødt til å gå tilbake til den eldre versjonen av operativsystemet - Windows 8.1 eller Windows 7. Det beste alternativet som kan tas under slike omstendigheter, er å bruke den innebygde funksjonen som tillater brukere å rulle tilbake fra Windows 10 - og det kan være like etter 30 dagers grense. Det er en annen måte, og det er ved å bruke et nylig utgitt freeware fra Neosmart Windows 10 Tilbakestillingsverktøy.

Windows 10 Tilbakestillingsverktøy

Windows 10 Rollback Utility er en serie med automatisert PC diagnostisk, reparasjon og gjenoppretting programvare. Når du har lastet ned verktøyet på en PC, trenger du bare å kopiere den til en USB, CD eller DVD og starte PCen, som du vil rulle tilbake til den eldre versjonen av Windows.

En hovedkarakteristikk for verktøyet er at det ikke bare tillater brukeren å gå tilbake til den eldre versjonen av Windows OS, men hjelper også brukere med å beskytte PCen sin fra automatisk oppdatering til Windows 10 i fremtiden.

Før du fortsetter videre, hold en ting i bakhodet - hold en sikkerhetskopi av all viktig informasjon og data du vil beholde, da det er sjanser, selv om det er fjernt, å miste noen data. Du kan lage en sikkerhetskopiering på en ekstern harddisk eller ved hjelp av en sky lagringstjeneste.

Når du har startet opp fra USB, CD eller DVD som inneholder Windows 10 Rollback Utility, vil verktøyet skanne PC-installasjonene i Windows.

Velg et operativsystem du vil tilbakestille til.

Etter å ha gjort det, klikk på Rull tilbake knappen, ser du i nederste høyre hjørne. Verktøyet starter rulleprosessen, og du vil kunne se prosessen som følger.

Når jobben er ferdig, må du klikke på Omstart knappen for å starte datamaskinen på nytt.

Ved omstart skal datamaskinen rulles tilbake til ditt tidligere operativsystem.

Verktøyet tilbyr også andre alternativer, som gjelder for det valgte operativsystemet.

Hvis du skulle velge Windows 10 for eksempel, ville du se disse alternativene.

Et kjennetegn ved Windows 10 Rollback Utility som er verdt å nevne her er at mens du ruller tilbake fra Windows 10 til Windows 8.1 / 7, flytter applikasjonen Windows 10-installasjonen til en ny mappe, slik at du kan reversere nedgraderingen til enhver tid med noen få klikk hvis det er ulykke. Dessuten huser det også funksjoner som kan brukes til å angre mislykkede eller delvise Windows 10-oppgraderinger.

Alt i alt er det en fin one-click rollback løsning som er helt problemfri og med en enkelt "pek og klikk" gjenopprettingsprosess.

Interesserte brukere, kan laste ned gratis programmet fra dets hjemmeside og del dine erfaringer med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor, til fordel for andre.

EaseUS System GoBack er et lignende verktøy du kanskje vil se på.

Link
Plus
Send
Send
Pin