Skip to main content

Din må-ha iPhone / iPad Manager - Overfør og administrer iOS-mediefiler enkelt [Sponset]

Din må-ha iPhone / iPad Manager - Overfør og administrer iOS-mediefiler enkelt [Sponset]

Geoffrey Carr

Det sies at hver 3,5 sekund er en telefon tapt eller stjålet, noe som egentlig er grunnen til hvorfor mobilt data backup feltet blir mer overfylt. Å være i forkant av konkurransen er ingen piknik, men WinX MediaTrans gjør det enkelt!

Enkelt sagt, WinX MediaTrans, utviklet av Digiarty Software, er en ny type mobil filbehandling for brukere iOS og Android (kommer senere). Last ned prøveversjonen nå for å nyte et visst antall daglige filsynkroniseringer mellom iPhone / iPad / iPod og datamaskinen gratis.

Se hvordan WinX MediaTrans hjelper deg med å administrere iPhone iPad, sjekk funksjoner> Få en gratis prøveperiode i 30 dager, administrer medieinnhold uten iTunes>

WinX MediaTrans kan frigjøre deg fra den langsomme og klumpete iTunes

Apple iTunes er mest kjent for banebrytende iPhone iPad data backup, og dens kompliserte operasjoner, samt de ulike synkroniseringsfeilene. Som et alternativ, WinX MediaTrans er ikke bare proppet med multifunksjon som en jack i alle bransjer, men i stedet er mer en ekspert, spesialisert på å håndtere bilder, musikk og videoer.

WinX MediaTrans - Ultra rask bildeoverføring

Størrelsen på et RAW / DNG 16 bit / piksel 4K bilde (4520 × 2540) er 23 MB. Følgelig vil 100 4K bilder spise opp mer enn 2G. Ja, jeg forteller deg at mobil fotobackup virkelig betyr noe. iTunes er aldri den solide løsningen for det tillater bare å overføre bilder fra datamaskin til iPhone iPad. Og sikkerhetskopiene kan ikke slettes på mobilen din.

Her kommer WinX MediaTrans, som eksporterer 100 4K iPhone bilder til PC med bare 8 sekunder. Blazingly rask fart! Noen flere søte design: Bilder kan sorteres etter år / måned / dag, vises i mellomstore eller store ikoner, og velges i "All" modus. På et innfall tar du en selvtillit. Klikk på "Oppdater", og den vil bli lastet med en gang.

WinX MediaTrans - Fleksibel musikkleder

Vi forstår virkelig hvor ofte du vil hengi deg til musikk mens du jogger, leser, etc., så vi gjør testen for å se hva denne musikkansvarlige kan bringe til deg. I utgangspunktet er overføring av musikk fra iPhone iPad til PC eller fra datamaskin til mobil en bris. Og uten tvil er det raskt. Det som er bundet til å tegne eyeballs er innstillingen av musikkspillelister. Først kan du opprette, redigere og slette spilleliste. Da er batchredigering av musikkinformasjon som artist, tittel, album, etc aktivert (lyrisk alternativ sies å bli lagt til i neste versjon). Deretter kan sanger slettes samtidig fra begge enheter og datamaskinen. Videre kan eksisterende musikkfiler byttes ut så lenge synkronisering ikke er på.

WinX MediaTrans - Easy Video Backup Tool

En 30-minutters 4K-video på 3840 × 2160 ved 30 fps er omtrent 11G, noe som betyr at 6 slike videoer vil gjøre en 64G iPhone 6S ødelagt. Hvis du fortsatt er redd for en god ide, er det et krasj kurs, vel, ved å bruke WinX MediaTrans. Overføring av videoer fra telefon til datamaskin kan ikke være rakettvitenskap, og omvendt. Men konvertering og synkronisering av videoer på en gang utnytter definitivt blødende kanten teknologi, enda mindre er det vanskelig å ha maskinvareakselerasjon her. Bonuspoeng: Video overført fra PC til iPhone vil bli automatisk rotert i fullskjerm.

WinX MediaTrans - Slå på iPhone som Flash Drive

Cloud service, som OneDrive og iCloud, er veldig enkelt å bruke til sikkerhetskopiering av filer, men det er ikke gratis og trenger flytende nettverk. Faktisk hvis du holder en 128G / 256G iPhone, har du en gratis og bærbar USB-stasjon med store mellomrom. Åpne WinX MediaTrans, koble iPhone med datamaskin, klikk "Flash Drive", og send ditt Word, PDF, Excel og andre filer til mobilen din i et blunk, som alle er usynlige på telefoner for sikkerhet og personvern.

Last ned en gratis prøveversjon av WinX MediaTrans>

Link
Plus
Send
Send
Pin