Skip to main content

Microsoft Bingo spill for Windows 10 Review

Microsoft Bingo spill for Windows 10 Review

Geoffrey Carr

Når det kommer til videospill, gjør god ole Microsoft dette veldig bra. Selskapet har skapt videospill langt før Xbox, men det ble enda bedre å gjøre det etter Xbox.

Et av de morsomme spillene Microsoft har ført til verden i nyere tid, er et spill for Windows som heter, Microsoft Bingo. Det er selvfølgelig en fri-å-spille tittel med mikrotransaksjoner. Hvert gratis spill i disse dager er riddled med mikro-transaksjoner, så hvorfor ikke en Microsoft-tittel?

Microsoft Bingo spill for Windows PC

Det første spillerne vil merke, er hvor lite spillet er. Det er litt over 2 MB i størrelse, så det bør ikke ta lang tid for noen å få det på sitt datasystem. Videre er spillet kun tilgjengelig via Windows Store, så du trenger Windows 10 for å spille den.

Etter at spillet er lastet ned og installert på datasystemet, vil det be om å logge på Xbox Live-kontoen din. Vi gjetter om du ikke har en, vil systemet trolig kreve at dette gjøres før du går videre.

Nå er grunnen til at Microsoft Bingo er så liten, fordi det er et online-sentrisk videospill. Hver Bingo-kamp vi spilte, var ferdig med andre spillere. Det er en datamaskinstemme i bakgrunnen som ringer ut tallene, og som forventet for de som vet hvordan Bingo spilles, må spilleren finne nummeret og velge det.

Når en enkelt rad er fylt ut med utvalgte tall, klikk på ordet "Bingo" for å vinne spillet. Det er en straight forward affære med denne tingen, og bør ikke være for vanskelig for klassiske Bingo spillere og de nye til spillet.

Likevel er denne versjonen av Bingo fra Microsoft forskjellig på mange måter, men kjernens spillspill er det samme.

Når du spiller spillet for første gang, bør spillere legge merke til et sett med ikoner øverst. Fra venstre til høyre er disse ikonene billetter, nøkler, powerups, mynter og ditt nåværende nivå.

Billetter er nødvendig for å spille et spill. Spillet sparker deg med 30 billetter, og hvert spill koster 3 av disse for å spille. Når du går videre, vil det koste enda mer å spille. Spillet etterfyller billettene 1-for-1 automatisk hvert 5. minutt, men hvis du ikke har nok, må du bruke rekkevidde for å få mer.

Når det kommer til nøklene, vel, de er for å åpne bagasjesaker for å få tilgang til godbiter. Bagasjen er oppnådd mens du spiller spillet, men du kommer til å innse at det er flere nøkler i beholdningen enn mengden bagasje man kan få på slutten av hvert spill.

Gull er også en annen Microsoft-ordning for å tjene penger. De kan kjøpes i den innebygde butikken for $ 1,49 til $ 49,99. Gull kan brukes til å kjøpe Power ups, som deretter kan brukes under et spill for å gi spilleren kanten. Gull kan også brukes til å kjøpe Keys, og vi mistenker at når spillet går, vil brukerne ha mer bagasje i hånden enn nøkler for å åpne dem.

Det er mulig å få gratis gull ved å se en 30-sekunders reklame.

Vi vil gjerne si at vi hadde det gøy med Microsoft Bingo, men det gjorde vi ikke. For mange annonser og det faktum at jeg trenger en Internett-tilkobling, har bare forvandlet det til en avtalebryter.

Likevel, for de som elsker å spille Bingo-spill, er dette den beste tittelen for øyeblikket via Windows Store på Windows 10.

Last ned Microsoft Bingo spillet fra Windows Store.

Link
Plus
Send
Send
Pin