Skip to main content

Hvordan endre iOS 10's lommelykt intensitet

Hvordan endre iOS 10's lommelykt intensitet

Geoffrey Carr

Med iOS 10 kan du endelig justere lommelyktens intensitet, slik at du ikke brenner øynene dine. Det er veldig enkelt å gjøre - her er hvordan.

For det første er dette tipset avhengig av en 3D Touch-snarvei, så det virker ikke hvis enheten ikke har 3D Touch. Du trenger en iPhone 6S eller nyere for å bruke den.

For å sette intensiteten på lommelykten din, må du først sveipe opp fra bunnen av enheten for å få tilgang til kontrollsenteret. Langs nederste rad ser du opptil fire app-knapper. Du kan ha mindre, men her har vi fire (venstre til høyre): lommelykt, timer, kalkulator og kamera.

Hver av disse app knappene har skjult funksjonalitet tucked away inne i den. Når du trykker og holder inne med 3D Touch, får du tilgang til den funksjonaliteten, som her med lommelykten. 3D Touching lar deg sette intensiteten fra lav, medium til høy.

Når du har satt intensiteten, vil iOS 10 huske det for neste gang du trykker på lommelykten på. Du kan alltid endre det igjen hvis du trenger det lysere eller lysere.

Mens du leser kontrollsenterets nylig oppkjøpte 3D Touch-krefter, sjekk ut noen av de andre funksjonene. Timerknappen, for eksempel, lar deg raskt sette ned en nedtelling fra en av fire forhåndsdefinerte varigheter.

Kamera-knappen gir deg muligheten til å velge en modus uten å først åpne den aktuelle appen. Trenger du å spille inn en video? En selfie? Bare bruk 3D Touch og du er god å gå.

Alle disse nye funksjonene er sikker på å tilfredsstille mange brukere. Lommelyktintensitetsfunksjonen alene kan gjøre oppgradering til iOS 10 en no-brainer (men selvfølgelig er det også scads av andre grunner).

Det ville være fint om disse knappene var litt mer konfigurerbare, i det minste slik at brukerne kunne endre tidtakernes varighet, men vi er glade for at 3D Touch virkelig begynner å komme inn i seg selv.

Link
Plus
Send
Send
Pin