Skip to main content

Lag kraftige musebevegelser med StrokePlus for Windows

Lag kraftige musebevegelser med StrokePlus for Windows

Geoffrey Carr

Hvem liker ikke snarveier? Enten de er snarveier eller berøringsbevis, prøver alle å unngå de lange måtene å utføre oppgavene og velge den raskeste, enkleste og korteste måten å utføre den samme oppgaven på. Musbevegelser er den enkleste, enkleste og raskeste måten å utføre kommandoer på Windows PC.

StrokePlus er en kraftig og en gratis musebevegelsesgjenkjenningsverktøy for Windows som lar deg lage kraftige musebevegelser som sparer verdifull og dyrebar tid. Det er så enkelt som å lage en tegning ved bare å flytte datamaskinens mus rundt.

StrokePlus - Preloaded Mouse Gestures

StrokePlus kommer med mange forhåndsbelastede musbevegelser som er like enkle å utføre. Til å begynne med behøver du bare å holde høyre museknapp og flytte musen for å tegne noe som 'O'. Tegning 'O' ville åpne et nytt notisblokkvindu.

Hvis din tegning 'R', ville et nytt notisblokkvindu åpne med litt tekst i den. Og hvis du trekker 'P', vil mediesporet som spilles på enheten pause, eller hvis det er pauset, vil det begynne å spille. Hvis du tegner en 'M', vil du dempe eller deaktivere enheten. Hvis du tegner en 'C', lukkes det åpne programmet. Hvis du bruker en nettleser, for eksempel Chrome, kan du tegne en ny kategori for å tegne en 'N'. Det er mange andre musebevegelser tilgjengelig som rette linjer og noen andre mønstre.

Noen bevegelser skal utføres med mer enn én kontroll, for eksempel volum opp og volum ned ha samme bevegelse, men kontrollene som brukes for volum opp er 'Høyreklikk' + 'Rull opp' og for volum ned er 'Høyreklikk' + 'Rull ned'.

Du kan endre kontrollene i henhold til dine behov, ettersom jeg har endret volum oppbevegelsen med 'Høyreklikk' + 'Ctrl'-kontroller. Endring er enkelt og veldig enkelt. Du kan konfigurere standardbevegelsene i henhold til dine behov. Eksisterende gestaks handlinger kan erstattes med dine ønskede handlinger. Nye bevegelser kan legges til. Vi vil snakke om å skape nye bevegelser i neste avsnitt.

Oppretter musebevegelser i StrokePlus

Forhåndsbelastede bevegelser er fantastiske, men for å best mulig tilfredsstille dine behov, lar programmet deg også opprette nye musebevegelser. For å opprette nye bevegelser må du kjøre programmet inn treningsmodus. Under treningsmodusen kan du trene programmet for å godta deg egne gjengitte bevegelser. Under denne modusen vil en hvilken som helst ny ukjent gestus automatisk bli bedt om å lagre og gi en bestemt handling. Med denne modusen kan du opprette egendefinerte bevegelser for forskjellige applikasjoner.

Hvis du vil angi en gest for en bestemt app som Firefox eller Chrome, gjør du disse trinnene.

Først klikker du på Legg til app knappen og skriv inn et navn for å identifisere det raskere. Følg det, skriv inn firefox.exe (for å velge Firefox) chrome.exe (for å velge Chrome) eller noe i Filnavn delen på høyre side.

Hvis du vil velge flere apper, skriver du inn alle filnavnene i Filnavn Mønster boks som dette,

firefox.exe|chrome.exe

Ikke glem å lagre innstillingene dine. Deretter klikker du på Legg til handling knappen og skriv inn et navn. Deretter velger du en gest fra høyre side og lagrer innstillingene dine.

Nå, hvis du vil ignorere noe sted eller app, kan du bruke Ignorert liste fane. Den aller neste kategorien er Preferanser, hvor du kan tilpasse det etter dine ønsker. Du kan velge bevegelseslinjens farge, bredde og flere andre ting.

Du kan laste ned StrokePlus fra her og skriv inn en helt ny verden av snarveier med musebegrenninger.

Link
Plus
Send
Send
Pin