Skip to main content

Fix: Windows 7 Black Screen på Computer Unlock holder seg i 10 minutter

Fix: Windows 7 Black Screen på Computer Unlock holder seg i 10 minutter

Geoffrey Carr

Noen Windows 7- eller Vista-datamaskinbrukere kan stå overfor et problem med å se en svart skjerm for enda opptil 10 minutter når brukerne låser opp datamaskinene sine. Denne artikkelen gir en løsning for dette problemet.

Dette problemet kan bare konfronteres hvis Windows 7 eller Windows Vista-datamaskinen kjører Aero-grafikkmodusen, og den er underlagt ytterligere sikkerhetsrestriksjoner og sikkerhetsprogramvare, du er sannsynligvis opptatt av dette problemet.

La oss si at Windows-datamaskinen er låst og venstre uforstyrret lenge nok til at skjermen går svart, noe som er 20 minutter med standard strømspolicy for "Balansert".

Nå låser du opp datamaskinen ved å skrive inn brukerens legitimasjon. Etter at legitimasjonen er angitt hvis skjermen blir svart, og forblir svart i så mye som 10 minutter eller lenger, kontroller deretter løsningene nevnt i KB2431700.

En midlertidig løsning er å Stopp og deaktiver "Desktop Window Manager Session Manager" -tjenesten. Hvis du deaktiverer denne tjenesten, slår du av "Aero" grafikkdisplay-funksjonen, som deaktiverer visse funksjoner som Aero Peek, Aero Snap, Aero Shake, og så videre.

Slik deaktiverer du denne tjenesten:

  • Klikk Start-knappen, skriv "services.msc" og trykk deretter ENTER-tasten, eller klikk på ikonet som kommer opp under "Programmer" i Instant Search-boksen.
  • Finn og dobbeltklikk deretter på skrivebordsmessigvinduets sesjonshåndteringstjeneste.
  • Finn rullegardinmenyen "Oppstartstype" og endre verdien til "deaktivert".
  • Finn og klikk på knappen "Stop".
  • Klikk på Bruk knappen, og klikk deretter OK-knappen.

Alternativt Du kan kjøre følgende kommandoer fra en forhøyet CMD-ledetekst for å angi tjenestegenskapene til Desktop Window Manager Session Manager-tjenesten for ikke å kjøre og deaktivere:

netto stopp UxSms sc config UxSms start = deaktivert

For å returnere innstillingene for Desktop Window Manager Session Manager-tjenesten til normal via CMD-linjen:

sc config UxSms start = auto netto start UxSms

Du kan også se om oppdaterer skjermdriverne dine løser dette problemet.

Se dette innlegget hvis du har problemer med Windows 10 Black Screen.

Link
Plus
Send
Send
Pin