Skip to main content

Slik ruter du iPhone-anropene automatisk til høyttaleren

Slik ruter du iPhone-anropene automatisk til høyttaleren

Geoffrey Carr

Hvis du bruker iPhone-høyttalertelefonen til de fleste samtalene dine, kan du være litt lei av å måtte trykke på høyttalerknappen. Heldigvis kan du stille det slik at samtaler går til høyttaleren hver gang.

Den fine tingen om denne funksjonen er at den fungerer på begge måter: du kan tilordne høyttaleren til samtaler du lager og motta. Hvis du bruker et Bluetooth-headset, kan du også tilordne det til det. Dette er åpenbart mye mer praktisk enn å måtte slå høyttaler hver gang du bruker iPhone som en faktisk telefon. Enda bedre, det fungerer enda med FaceTime.

Denne funksjonen er veldig enkel å implementere, men det er litt gjemt i tilgjengelighetsinnstillingene, så la oss vise deg nøyaktig hvordan du kommer til det.

Først, på iPhone, åpner du innstillingene dine og klikker på kategorien "Generelt".

Nå, i Generelt klikker du på "Tilgjengelighet".

I tilgjengelighetsinnstillingene, vil du trykke på "Call Audio Routing", som er satt til automatisk som standard.

I innstillingene for innstilling av lydradusering har du tre alternativer: den ovennevnte automatiske innstillingen, et Bluetooth-headsett hvis du bruker en, og iPhones høyttaler.

Det er alt der er til det, nå når du ringer til noen eller mottar et anrop (eller FaceTime), vil iPhone automatisk rute den til høyttaleren din.

Link
Plus
Send
Send
Pin