Skip to main content

Finn og erstatt tekst i flere filer i bulk på Windows

Finn og erstatt tekst i flere filer i bulk på Windows

Geoffrey Carr

Noen ganger må vi finne og erstatte tekst i flere filer. Problemet starter når vi prøver å gjøre det etter å ha åpnet hver fil. Sikkert, du trenger bare et par sekunder for å finne og erstatte tekst i to eller tre filer. Men tenk bare at du har femti filer, og du må finne og erstatte tre ord i hver fil. Hvordan håndterer du det? Ikke bli panikk. Her er et enkelt gratis verktøy for Windows, og dette kalles Finn og erstatt verktøy. Denne bærbare programvaren kan finne og erstatte tekst i flere filer innen øyeblikk.

Finn og erstatt tekst i flere filer

Først last ned Finn og erstatt verktøy og åpne det. Siden dette er en bærbar programvare, trenger du ikke å installere den. Etter å ha åpnet Finn og erstatt verktøy, vises følgende skjermbilde,

Brukergrensesnittet er ryddig. Derfor vil du forstå hvert eneste alternativ veldig raskt. Men følg bare følgende trinn for å finne og erstatte tekst i flere filer ved hjelp av dette gratisverktøyet.

Først må du velge katalogen, hvor alle de raske filene er plassert. Det vil erstatte tekst i disse filene, som er plassert i en mappe.

Derfor, for å velge katalogen, klikker du bare på boksen ved siden av den tomme boksen og velger en katalog. Deretter skriver du ned den spesifikke filtypen.

Som standard viser den *.*. Dette betyr at det vil erstatte tekst i alle filer. Imidlertid, du vil finne og erstatte tekst i alle Css filer. For å gjøre det, bare skriv inn * Css

Hvis du vil legge til flere tillegg, legger du til slik:

*.css,*.php,*.txt

På den annen side, antar, du vil inkludere alle filer bortsett fra .exe og lignende. For å utelukke bestemt utvidelse, skriv bare inn følgende i Ekskluder maske seksjon,

*.exe

Eller,

*.exe,*.dll

Deretter må du skrive inn teksten i Finne eske. Du kan skrive inn et enkelt ord eller en linje.

I neste trinn skriv ned teksten du vil erstatte med. Når du har fullført alt, ser vinduet slik ut:

Nå har du to alternativer. Først kan du treffe Erstatte knappen for å erstatte teksten med det samme. For det andre kan du få kommandoen som du trenger å bruke gjennom Command Prompt for å få det samme. Du får en kommando i Kommando Bruk boksen og kommandoen ser slik ut:

'C:UsersSudipDownloadsProgramsfnr.exe' --cl --dir 'C:UsersSudipDesktopgenesis' --fileMask '*.php,*.css' --excludeFileMask '*.dll, *.exe' --includeSubDirectories --find 'genesis' --replace 'sudip'

Her, C: Users Sudip Downloads Programmer fnr.exe er katalogen Finn og erstatt verktøy og C: Users Sudip Desktop genesis er katalogen, der alle mine filer er plassert.

* Php, *. Css er de medfølgende filutvidelsene.

* .dll, * .exe er de ekskluderte filutvidelsene.

Jeg har søkt etter genesis og erstattet den med Sudip.

Bare kopier kommandoen og lim den inn i kommandoprompt. Etter å ha utført kommandoen, får du en melding som ligner dette:

Det er det! Hvis du liker det, kan du laste ned fra her.

Link
Plus
Send
Send
Pin