Skip to main content

Slik endrer du påloggingsskjermbakgrunnen I MacOS Sierra, Yosemite, og El Capitan

Slik endrer du påloggingsskjermbakgrunnen I MacOS Sierra, Yosemite, og El Capitan

Geoffrey Carr

Når du slår på Mac, merker du det uskarpe bildet bak påloggingsskjermen? Som standard er det en sløret versjon av Sierra's ikoniske tapet, eller en sløret versjon av ditt nåværende bakgrunnsbilde.

Har du noen gang ønsket at dette bildet ikke var uskarpt? Eller at det var annerledes enn standard bakgrunnsbilde? Som det viser seg, kan brukeren kontrollere hva som vises her, men det tar noen få skritt. Slik konfigurerer du dette bildet for å se akkurat slik du vil. Denne metoden fungerer i MacOS Sierra, Yosemite og El Capitan.

Den enkle måten: Endre skrivebordsbakgrunnen

Hvis du bruker et enkelt tilpasset bakgrunnsbilde på din Mac, lurer du sikkert på hvorfor denne artikkelen eksisterer. Det er fordi det å endre det uskarpe bildet bak påloggingsskjermen din, er like enkelt som å endre skrivebordsbakgrunnen.

Men det er noen fangster. For eksempel: hvis bakgrunnsbildet ditt er en roterende mappe med bilder, bruker macOS standard Sierra bakgrunnsbilde i stedet. Hvis du vil bruke et av dine egne bilder, kan du gjøre det uten å dytte din roterende samling av bilder.

Høyreklikk først på skrivebordet, og klikk deretter på "Endre skrivebordsbakgrunn."

(Merk: Hvis du bruker flere skrivebord i Mission Control, må du sørge for at du åpner dette vinduet på skrivebordet til venstre, merket "Desktop 1.")

Skift nå bakgrunnsbilde til det du vil at påloggingsskjermens bakgrunn skal være.

Hvis du vil bytte tilbake til den roterende mappen du hadde før, kan du gjøre det, men først la oss være sikker på at macOS har satt ditt nye bilde som bakgrunn for påloggingsskjermen. Åpne finneren, og velg deretter Gå> Gå til mappe. Type /Library/Caches og klikk på Go.

I denne mappen bør du se et bilde her kalt "com.apple.desktop.admin.png", og hvis endringene tok hold, vil dette bildet være en sløret versjon av hva du angir som bakgrunnsbilde. Noen ganger vil dette ta et minutt, så vær tålmodig.

Når du ser bildet ditt, går du videre og slår den roterende bakgrunnen på igjen, hvis du ønsker det - i våre tester har dette ikke påvirket denne filen. Logg deg nå av kontoen din, eller start Macen din for å se den nye påloggingsskjermen.

Det virker! Merk at hvis du har en roterende bakgrunnsbilde, vil denne endringen ikke påvirke låseskjermen din, som alltid viser en versjon av ditt nåværende bakgrunnsbilde (på skrivebordet 1.) Innloggingsskjermen er imidlertid angitt som en sløret versjon av din foretrukket bilde.

Bruk et uklart bilde for påloggingsskjermen

Hvis du heller ikke vil logge på skjermen, kan du også gjøre det! Jeg anbefaler først å følge trinnene ovenfor, slik at det er et bilde i mappen / Bibliotek / Caches. Deretter kopierer du bildet til skrivebordet ved å dra det der.

Vi bruker dette bildet litt. Først åpner du hvilket bilde du helst vil dukke opp bak påloggingsskjermen din med Forhåndsvisning. Velg hele lerretet (Command + A), og kopier deretter det (Command + C).

Deretter går du til skrivebordet ditt og åpner filen du kopierte fra / Library / Caches. Lim inn (Command + V) hva du nettopp kopierte.

Du må flytte og endre størrelsen på det du klistrer ganske for å få alt akkurat. Når du er ferdig, lagre bildet (Command + S). Gå tilbake til skrivebordet ditt, og dra ditt redigerte bilde til mappen / Bibliotek / Caches. Du vil bli spurt om du vil erstatte filen som er der; klikk på "Erstatt".

Du har nå plassert ditt eget bakgrunnsbilde. Gå videre og logg ut av brukerkontoen din for å se hvordan den ser ut:

Det funket! I mitt tilfelle gjør det imidlertid det hvite lønnbladet vanskelig å lese den hvite teksten som brukes av macOS. For å fikse dette fant jeg en annen versjon av dette bildet der bladet er blått.

Mye bedre! Denne versjonen setter den mørkere delen av bildet bak teksten, noe som gjør det lettere å lese alt. Du må nok eksperimentere med dette litt selv, men for å unngå problemer, favoriserer mørke bilder over lyse og enkle bilder over komplekse.

Hvis du er en Photoshop-guru, kan du foretrekke å lage et bilde selv over å rote rundt med Forhåndsvisning på denne måten. Du kan gjøre det, men bildet du oppretter må oppfylle bestemte kriterier. Det må være:

  • En PNG-fil
  • Den samme nøyaktige oppløsningen som den primære skjermen
  • RGB, sRGB eller Adobe RGB-fargemodus.
  • 8bit farger
  • Ulåst bakgrunnslag
  • Oppkalt "com.apple.desktop.admin.png"

I våre tester kan selv å gjøre alle disse tingene fortsatt hit-eller-savner, så vi foreslår at du bruker Preview-metoden. Det er bare enklere.

Legg til en egendefinert melding i innloggingsskjermen

Du har kanskje lagt merke til, i skjermbildene ovenfor, at jeg har forlatt en egendefinert melding i påloggingsskjermen min. Tanken er at hvis jeg mister Mac, kan noen gode personer prøve å returnere den. Det er kanskje ønskelig, kanskje, men det er verdt et skudd.

Hvis du vil legge igjen din egen melding, er det enkelt! Først åpner du Systemvalg og leder til Sikkerhet og personvern.

Pass på at "Vis en melding når skjermen er låst" er merket.

Deretter klikker du på «Angi låsemelding», og skriv deretter inn hvilken melding du vil.

Jeg anbefaler å forlate et telefonnummer eller en e-postadresse. Du kan også nevne en kontant belønning for å returnere den bærbare datamaskinen, hvis du tror penger øker menneskelig vennlighet. Det er opp til deg.

Link
Plus
Send
Send
Pin