Skip to main content

Finn ut hvem som viser Google AdSense-annonsene dine på deres nettsteder

Finn ut hvem som viser Google AdSense-annonsene dine på deres nettsteder

Geoffrey Carr

Nettstedstillatelse er en valgfri funksjon i Google AdSense som lar deg identifisere kun bestemte nettsteder du ønsker å vise annonsene dine på.

Hvis du er spesielt opptatt av ondsinnet bruk av annonsekoden din av andre, kan du kanskje bruke denne funksjonen som en forholdsregel.

Hvis du ikke er det, trenger du ikke å trene dette alternativet!

For å få tilgang til denne innstillingen, åpne AdSense-kontoen din> Kontoinnstillinger> Tilgang og godkjenning> Tillat at et hvilket som helst nettsted viser annonser for kontoen din. Jeg antar at du bruker det nye AdSense-grensesnittet!

Jeg hadde utøvd dette alternativet ganske mange år tilbake for å være på den sikre siden, men da jeg gikk i dag for å sjekke det ut, ble jeg overrasket over at mange steder blir nevnt, mange av dem kjente.

Hvorfor og hvordan - jeg har ingen anelse om! Men hei, jeg sjekket hver av dem og bestemte meg for å godkjenne noen av disse nettstedene for å vise annonsene mine!

Hvis en nettadresse som viser AdSense-annonsekoden din ikke er på listen over autoriserte nettsteder, vises annonser fremdeles på denne nettadressen, og visninger og klikk blir registrert. Annonsører vil imidlertid ikke bli belastet, og du vil ikke motta inntekter for det aktuelle nettstedet.

Så vær så snill å aktivere denne funksjonen med forsiktighet for å unngå å gå glipp av gyldige inntekter!

Hvis du ikke har utøpt dette alternativet, må du først velge dette alternativet. Du kommer da til å se etter 48 timer, hvem som helst, som viser annonsene dine.

Hvis du vil, kan du til og med godkjenne utvalgte nettsteder som du stoler på, for å vise annonsene dine.

Link
Plus
Send
Send
Pin