Skip to main content

Microsoft vs Google vs Apple vs Yahoo

Microsoft vs Google vs Apple vs Yahoo

Geoffrey Carr

Dette diagrammet illustrerer mange av tjenestene disse selskapene tilbyr. Noen av produktene sine har vært hjørnesteinsinntektsstrømmer, og andre er bare i begynnelsen av utviklingen. Men å sette dem opp mot hverandre bidrar virkelig til å illustrere hvert enkelt selskaps fokus og deres mulige fremtidige retninger for utforskning.

Microsoft virkelig konkurrerer med alle. Det er på skrivebordet, i skyen, på mobile enheter, i stuen din, å svare på søk og navigere deg til din favorittrestaurant.

Selv om Google startet i søk og gjort tusenvis av dollar i søkerelatert annonsering, ble det nylig flyttet til mobil programvare og maskinvare. Google flytter også til skrivebordet som maskinvarefirmaer vurderer å bruke Googles Android-operativsystem for nettbrett-PCer og netbooks, og Google fortsetter å utvikle sitt eget Chrome OS.

Apples Suksess med Mac-datamaskiner, iPod, iPhone og iTunes har gjort det mulig å gå tilbake fra fray og unngå å konkurrere i søk, nyheter, kart og sosiale nettverk.

Yahoo har ikke lagt til noen nye produkter eller tjenester i løpet av det siste året, men det ser best ut med innholdsrelaterte produkter. Yahoo News er fortsatt nummer 1, og Flickr fortsetter å vokse og forbli et svært vellykket bilde-nettsted.

Fullt lest på NYTimes Blogs.

Link
Plus
Send
Send
Pin