Skip to main content

30 Flere tips og triks for Windows Phone 7-brukere!

30 Flere tips og triks for Windows Phone 7-brukere!

Geoffrey Carr

Over på XDA Developers Forum kom jeg over en postering Awesome WP7 Tips & Tricks og syntes det var verdt å dele og legge til litt mer med dem:

1. Bruke Windows Phone 7-talekontrollene. Trykk og hold Windows-tasten nederst på skjermen, og du kan begynne å snakke med telefonen. Prøv å si "Åpne kalender" for å se hva vi mener.

2. Legge til apper på startskjermbildet. Når du er i listen over lange applikasjoner på telefonen, trykker du på et ikon og holder, får du en kontekstuell meny som gir deg en rekke alternativer, hvorav en er "pin for å starte". Trykk på dette alternativet, og appen vil bli vist på startskjermbildet.

3. Legg til folk på startsiden. Mens du er i kontaktboken din, klikker du på "pin" -ikonet, og de blir lagt til på Startsiden, slik at du kan ringe dem raskt når du trenger det.

4. Flytter fliser rundt. Hvis du legger til en ny app eller flis til Start-skjermen, plasseres den rett nederst. Hvis du vil at den skal være andre steder, trykk og hold på den aktuelle flisen, og du kan deretter flytte den opp og ned og omorganisere flisene dine slik at de passer best til dine behov.

5. Fjerne apper fra startskjermbildet. Hold fingeren på den aktuelle flisen i et par sekunder, og når det høydepunktene trykker du på ikonet nei pin i øverste høyre hjørne.

6. Avinstallerer apper. I menylisten trykker du ned på den aktuelle appen til du får kontekstmenyen. Velg avinstallere, og du er ferdig.

7. Vurdering og gjennomgang av apper. Du elsker virkelig den nye appen du har lastet ned, så mye at du vil vurdere og se gjennom det slik at alle andre interesserte vet om det er noe bra eller ikke. Med Windows Phone 7 behøver du ikke vente til du sletter den for å vurdere den. Du kan vurdere og vurdere den når som helst. Trykk og hold nede på appen i spørsmålet til den kontekstuelle menyen vises, og velg deretter "Rate and review". Det vil ta opp en annen side slik at du kan få din mening og gi den en vurdering ut av fem.

8. Hvordan endre temaet. I menylisten velger du Innstillinger og deretter Tema. Her kan du velge fargen på bakgrunnen og aksentfarge. Bakgrunnsalternativer er "Svart" eller "Hvit" mens du får 9 aksentfarger å velge fra.

9. Sveip til venstre. Windows Phone 7 er bygget rundt ideen om panoramautsiktfliser som du sveiper for å avsløre mer innhold utenfor skjermen. Det er alltid verdt å se om du kan sveipe til venstre som det kan være flere ting som venter på å bli avslørt.

10. Hva er prikkene? Hvis du ser tre prikker nederst på skjermen, er det en meny for flere alternativer. I bildeavspilling for eksempel vil det gi deg mulighetene for å slette bildet eller utføre en rask opplasting.

11. Bor i et land uten markedsplasstilgang. Det finnes flere metoder for å få tilgang til Marketplace, det enkleste å være vår egen Marketplace Enabler.

12. Legg et kjølig gjennomsiktig tapet til Lockscreen. Lag eller få et gjennomsiktig tapet på 480 × 800 i PNG-format og send det til deg selv. Fra telefonen din åpne e-posten din og last ned det vedlagte bildet. Derfra kan du sette ditt gjennomsiktige tapet som Lockscreen tapet.

13. Endre standard Windows Live ID. Den eneste løsningen for å endre standard Windows Live ID innebærer å tilbakestille telefonen tilbake til fabrikken og opprette en ny Windows Live ID. Ved å bruke denne metoden vil du miste alle lagrede data, kjøpte apper, innstillinger og alt annet du kan ha lagret på telefonen din.

14. ENDRE BILDER APP BAKGRUND. I bildegalleriet Hold fingeren på skjermen og et vindu vil dukke opp ... det står Bytt bakgrunn og "Endre det for meg" (automatisk tilfeldig endring). Trykk endre min bakgrunn og velg favorittbildet ditt / bildet .... Nå bør det endres i programmet, og når du går til startskjermbildet, kan du også se dette bildet på kategorien Bilder.

15. Batteri og signal. Skyv ned fingeren din fra toppen av skjermen ... Det skal glide ned batteriet, signalet, Wi-Fi-ikonene etc.!

16. Stopp lydspilleren når du er opptatt med noe annet. Trykk på volumknappen og lydspilleren viser slik at du kan stoppe, pause etc.

17. Flerspråklige ordbøker Velg flere språk i tastaturinnstillingene. Tastaturet vil da vise en regional knapp til høyre for mellomromstasten. Endring av tastaturoppsettet vil endre ordlisten.

18. Pair telefonen med datamaskinen og spill musikken din gjennom PC-høyttaleren. Bruk hodesettet og AV-tjenesten til å spille musikk gjennom PC-høyttalere. Bare par din Windows Phone 7 med PCen din ved hjelp av Bluetooth, og den skal enkelt spille.

19. Endre e-postnavnet på Windows Phone 7. Gå til Email, og velg Innstillinger velg bruk e-post signatur. Du kan endre den fra standard Sendt fra min Windows Phone.

20. Få tilgang til kameraet når telefonen er i hvilemodus eller låst. Bare hold nede Send-knappen til den aktiveres.

21. For å importere kontakter fra SIM-kortet raskt. Klikk på People Tile, og hold deretter tittelen Personstøtte over kontaktlisten din og klikk Importer SIM-kontakter.

22. Spill alle sangene i tilfeldig modus. Når du starter spillelisten din, klikker du på Nå spiller fliser i Zune. Du vil bli presentert med tre alternativer: Gjenta, Favoritter og Shuffle. Hvis du velger Shuffle, spilles sanger i tilfeldig rekkefølge.

23. Ta opp markøren når du arbeider med en tekstboks. Trykk og hold nede på tekstboksen.Dette vil hente markøren og lar deg flytte markøren der du vil.

24. Ta opp telefonsamtale. Når du er på et anrop, sett det på høyttalertelefon og hold nede kameraknappen for å registrere samtalen.

25. Synkroniser SkyDrive OneNote-dokumenter. Gå til Live.com og logg inn. Øverst på siden klikker du på Office. Finn OneNote-dokumentet du vil synkronisere, klikk Mer enn Egenskaper. Fra siden Egenskaper, send e-postadressen til telefonen din. Kontroller at nettleseren din er satt til Mobil og ikke Stasjonær og åpne webadressen. Åpne Office på Windows Phone 7 og Synkroniser.

26. Manuell korrigere stavefeil. Trykk og hold nede i redigeringsprogrammet, og du vil se en blå markør vises. Skyv markøren til ordet du vil rette opp. Bare rediger ordet du ønsker.

27. Slå av Geotagging av bilder. Gå til Innstillinger, Søknad, Bilder og Kamera. Der kan du veksle Inkluder plasseringsinformasjon (GPS) i bilder du tar, av eller på.

28. Søk etter Søkeord fra nettsiden. Når du er i nettleseren, klikk på de tre punktene og velg deretter Finn på side. Ordet vil bli fremhevet søkeordet på siden. Trykk på Back-knappen for å fjerne markeringen.

29. Lagre batteriet ved å slå av sted. Gå til Lokalinnstillinger og skyv bryteren til venstre for å slå den av.

30. Bytt til stille modus raskt. Hvis du trenger å bytte til stille modus raskt, må du bare trykke på strømknappen og det vil stille på ringeren umiddelbart.

Innlegget på XDA-forumet.

Flere Windows Phone 7 Tips og triks fra Windows Club.

Hvis du har flere nyttige tips for Windows Phone 7-brukere, kan du dele dem i kommentarene!

Link
Plus
Send
Send
Pin