Skip to main content

PIN-pålogging er deaktivert når systemet er tilsluttet domene

PIN-pålogging er deaktivert når systemet er tilsluttet domene

Geoffrey Carr

De PIN-pålogging introdusert i Windows 8 hjelper oss med å logge inn på systemet ved hjelp av et enkelt å huske 4-sifret nummer. PIN innlogging er litt praktisk i forhold til passord og Bildepassord alternativer. Imidlertid en ulempe med PIN logg inn, er at den ikke fungerer når systemet er i Sikkerhetsmodus.

PIN-pålogging er deaktivert når systemet er sluttet til Domain

Hvis du kjører a Windows 8 eller senere kjører system som er sluttet til domenet, kan det hende du ikke kan lage eller logge inn ved hjelp av PIN. Når du besøker PC-innstillinger -> Brukere og kontoer -> Påloggingsalternativer delen for å opprette PIN, kan det hende du finner ut at alternativet for å opprette er uttonet, dvs. deaktivert.

Som du kan se fra bildet vist ovenfor, er det ingen feil eller melding som vises for alternativet deaktivert der. Hvis din PIN-pålogging er deaktivert og gråtonet når Windows er sluttet til et domene, slår du på og aktiverer PIN-pålogging for Domain-brukere ved å følge denne veiledningen.

Slå på og aktiver PIN-pålogging for Domain-brukere

Denne metoden bare i Windows 8 eller senere; Pro & Enterprise Editions.

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put gpedit.msc i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Lokal gruppepolicyredigerer.

2. I venstre ruten av Lokal gruppepolicyredigerer, navigere her:

Computer Configuration -> Administrative Templates -> System -> Logon -> Turn on pin sign-in

3. I den høyre ruten av det viste vinduet, se etter innstillingen som heter Slå på PIN-pålogging som må være Ikke konfigurert som standard. Dobbeltklikk på samme innstilling for å få dette:

4. Endelig klikker du i vinduet ovenfor aktivert og klikk deretter Søke om etterfulgt av OK. Du kan nå lukke Lokal gruppepolicyredigerer vindu og start maskinen på nytt. Etter at du har startet systemet på nytt, bør du kunne bruke opprette og bruke PIN Logg inn.

Håper dette hjelper, lykke til!

Link
Plus
Send
Send
Pin