Skip to main content

RealWorld Paint.COM: Gratis bærbar bildeditor for Windows

RealWorld Paint.COM: Gratis bærbar bildeditor for Windows

Geoffrey Carr

RealWorld Paint.COM er et fullt portabelt, freeware bilde editor. Den lar deg redigere bilder med lag og tilordne effekter til hvert lag. Et lag kan for eksempel ha en skarphareffekt som gir alle former et 3D-utseende.

RealWorld Paint.COM kan også vise bilder ved hjelp av en hvilken som helst zoomfaktor og viser alltid 100% nøyaktig forhåndsvisning av tegnet form. Verktøytips vises i hele brukergrensesnittet for å forklare betydningen av kontroller.

Etter at en geometrisk form er lagt til et bilde, vises kontrollhåndtakene, og brukerne kan videre justere formen. Nye poeng kan legges til poly-linjer, kurver og polygoner ved å dra et håndtak av en kant.

Viktige funksjoner i RealWorld Paint.COM

* Lag med effekter (som ligner på Photoshop-lagestiler) * SRGB optimalisert blanding for ekstra glatte kanter * Lag egendefinerte filtre i JavaScript * kompatibel med Photoshop .8bf filter plug-ins * Tegn med Vista-glass-lignende effekt * Bærbar - kjører også på Windows 7 og Windows Vista (. NET IKKE nødvendig) * Kontroller programmet med musebevegelser.

Du kan laste den ned fra startsiden.

Link
Plus
Send
Send
Pin