Skip to main content

Slik automatiserer du kaffemaskinen

Slik automatiserer du kaffemaskinen

Geoffrey Carr

Går kaffe deg ned om morgenen? Selv i dagens drip-maskin verden, hælder støv til en kopp fortsatt bare for darn hardt under din 6AM tåke? Her er flere måter du kan automatisere kaffemaskinen din, så den er klar for deg om morgenen med minimal interaksjon.

Husk at du ikke kan få kaffeproduksjonen til å bli 100% automatisert, siden det fortsatt er noen ting som må forbli manuelle - selv om det bare er å sørge for at du plasserer en kaffekopp under dispenseren. Det er imidlertid noen forskjellige ting du kan legge til i opplevelsen som i det minste delvis vil automatisere prosessen.

Bruk en programmerbar kaffemaskin

Du kan kanskje allerede ha en av disse i utgangspunktet, men den mest grunnleggende formen for kaffe-automatisering er den gode ol-programmerbare kaffemaskinen.

Det er den minste "smarte" måten å automatisere kaffeprosessen, men det er uten tvil den billigste løsningen, siden du kan få en programmerbar kaffemaskin for så lite som $ 20.

Disse kaffemaskinene gjør at du kan bestemme at kaffemaskinen automatisk slår på og begynner å brygge kaffe. Så hvis du vanligvis har kaffen din rundt klokka 7, kan du kanskje programmere den for å slå på klokka 6:50 eller så.

Tildelt, du kan ikke kontrollere det eksternt, og det er sannsynligvis ikke den beste løsningen for de som ikke har kaffe på samme tid hver morgen. Imidlertid har de fleste en konsekvent morgenrutine, så en programmerbar kaffetrakter ville være det beste alternativet der.

Dessuten, hvis din nåværende kaffemaskin ikke er programmerbar og du ikke vil gi den opp, kan du få en grunnleggende plug-in-timer som gir deg for det meste de samme egenskapene til en programmerbar modell.

Bruk en Smart Outlet

Hvis du vil ha mer kontroll over når kaffemaskinen slår på og begynner å brygge kaffen, vil du kanskje ha mer enn bare en grunnleggende programmerbar kaffetrakter. Hvis du vanligvis ikke har kaffe på samme tid hver dag, så kan det være bedre å ha noe som du kan utløse når du vil. Dette er hvor smarte utsalgssteder kommer inn i spill.

Smart uttak (som Belkin WeMo Switch) krever at kaffemaskinen har en på / av-mekanisk bryter (i stedet for en trykknapp), men det lar deg slå kaffemaskinen av og på hvor som helst med appen når som helst. Du kan til og med fortelle Alexa om å "slå kaffemaskinen på" når du er klar for din morgenrett.

Plus, smarte utsalgssteder er ganske billige på rundt $ 30, og du kan vanligvis finne dem på salg i løpet av året for så lite som $ 20 hvis du er tålmodig nok. Det er en god mid-of-the-road automatiseringsløsning for kaffe. Selvfølgelig trenger du fortsatt å sette inn et filter, fylle det med kaffegrunn og dumpe litt vann inn, men det kan du gjøre natten før, slik at du kan ta det lett neste morgen.

Få en kaffemaskin med smarts innebygd

Hvis du vil strømlinjeforme den automatiske kaffemaskinens oppsett, kan du komme forbi det smarte uttaket og få en kaffetrakter som allerede er innebygd. Denne kaffemaskinen har Belkins WeMo-teknologi bygget rett inn i kaffemaskinen selv, slik at du kan kontroller den eksternt fra telefonen din uten å måtte plugge inn en stor smart utgang.

Den eneste ulempen er at selv om WeMo fungerer naturlig med Alexa, gjør kaffemaskinen ikke det, så du må gå gjennom IFTTT for å kontrollere det ved å bruke Amazon Echo.

Selvfølgelig, kjøpe en smart kaffetrakter med teknologien bygget i alvorlige grenser som kaffemaskiner du kan få. Så hvis du er spesielt om kaffemaskinen din, eller hvis du allerede har en du er forelsket i, kan det være best å holde fast med et smart uttak hvis det er mulig.

Finn et system som fungerer for deg

Til slutt er kaffeopprettingen aldri fullt automatisert og sannsynligvis vil det aldri være, siden det er så mange faktorer som går inn i den. Tildelt, du kan kjøpe dyre kaffebønner som slår bønnene for deg og begynner automatisk å brygge kaffen, men du må fortsatt sørge for at det er en kopp eller krus under dispenseren, noe du bare ikke kan automatisere.

Uansett hvilken kaffetrakter du har og hvilken automatiseringsmetode du bestemmer deg for å bruke, må du komme opp med et system som fungerer bra for deg, og det er så nært til "automatisk" som du kan få. Hvis det betyr å forberede vann- og kaffegården natten før, slik at alt du trenger å gjøre er å fortelle Alexa å starte kaffemaskinen, så vær så snill.

Link
Plus
Send
Send
Pin