Skip to main content

Slik lagrer Internet Explorer 11 nå passord

Slik lagrer Internet Explorer 11 nå passord

Geoffrey Carr

Microsoft oppnådde nylig endringene som ble innlemmet i passordpolitikk og autofullføringsskjemaer i Internet Explorer 11, for å redusere forvirringen hos brukerne om at passordene blir tilbakekalt på et nettsted, men ikke en annen. Folk, selv om de ikke er tilbøyelige, har en tendens til å lage svake passord og bruker det samme for hvert nettsted. Selve øvelsen utsetter dem for farer og sårbarhet for identitetstyveri. Å ha en sikker, pålitelig passordhåndbok for hånden synes derfor å være den beste metoden for å holde slike farer i sjakk, bortsett fra å skape og bruke sterke, unike passord for hvert nettsted.

Internet Explorer 11 hjelper med å gjøre dette. Det gjør det mulig å logge inn på nettsteder raskere og mer pålitelig, samt gi brukerne mer kontroll når de lagrer legitimasjon. I tillegg strever IE11 nå legitimasjonsbeskrivelser til IE11 på Windows Phone 8.1. Dette øker påloggingsopplevelsen din betydelig på tvers av apper og enheter.

Endringer i IE11 passord lagringspolicy

Endringene som ble introdusert i IE11, har belyst påmeldingsskjema-deteksjon, noe som tyder på at nettleseren nå vil be om å huske passord på over 90% av påloggingsskjemaene på nettet.

For det andre - Microsoft har forsøkt å overlate rattet til nettleserkontrollen til brukerne når de bestemmer seg for å lagre passord på et gitt nettsted. IE11 vil nå spørre brukeren om å lagre passord selv om autofullføringsattributtet er angitt på innloggingsskjemaer. Videre vil det fortsette å ære dette attributtet på alle andre skjemafelter (for eksempel brukernavn, kredittkort, adresse, navn, etc.).

Tredje - IE11 hjelper deg med å logge inn raskere! Internet Explorer har til hensikt å redusere påloggingstid ved å forhåndsbefolke legitimasjonene dine etter at siden lastes inn automatisk. Tidligere ble brukerne pålagt å velge felt for brukernavn og passord senere, deretter klikker du eller klikker på nytt for å velge brukernavnet for å fylle passordet. På berøringsenheter resulterte en dobbeltkran i en zoom - noe som var et problem. Endringen i Autofullfør oppførsel på påloggingsskjemaer vil være sikker, da IE vil vende tilbake til sin gamle trykk og velgad oppførsel når nettstedet ikke oppfyller visse sikkerhetskriterier.

For det fjerde - Tegn kun en gang, få tilgang overalt!

Fra og med i dag, blir det ikke nødvendig å angi en brukers legitimasjon for det samme domenet. Betydning, med Windows 8.1 og Windows Phone 8.1, vil brukerne eliminere behovet for å skrive inn legitimasjonene for det samme domenet i en Windows eller Windows Phone Store-app som tidligere har blitt lagret i IE.

Dette trinnet vil øke påloggingsopplevelsen din på tvers av apper og enheter.

For å konkludere: Internet Explorer 11 gjør nå pålogging av nettsteder raskere og gir brukerne mer kontroll når de lagrer legitimasjon. I tillegg vil IE11 nå flytte påloggingsinformasjon til IE11 på Windows Phone 8.1. Påmeldingsskjemaoppdagingen er styrket, noe som betyr at IE nå vil be om å huske passord på over 90% av påloggingsskjemaene på nettet. Det vil spare deg tid ved å forhåndsbefolke legitimasjonene dine etter at siden har lastet inn, når det er trygt å gjøre det. Videre, med Windows 8.1 og Windows Phone 8.1, trenger brukerne ikke å skrive inn sine legitimasjonsbeskrivelser for samme domene i en Windows- eller Windows Phone Store-app som de tidligere har lagret i IE.

Nettstedets passord kan administreres i Kontrolpanel for Credential Manager på Windows 8. Dette innlegget snakker om hvordan du administrerer passord i Internet Explorer ved hjelp av Credential Manager.

For en fullstendig liste over endringer, se IE Blog.

Link
Plus
Send
Send
Pin