Skip to main content

Fix: App Switcher vises ikke riktig i Windows 8.1

Fix: App Switcher vises ikke riktig i Windows 8.1

Geoffrey Carr

Siden lanseringen av Windows 8, Windows Store-apper har blitt et godt emne å diskutere. Vi har sett måter å fikse ulike feil på disse appene, feilsøking Windows Store og så videre. I dag kom vi rundt et nytt problem mens du brukte Moderne brukergrensesnitt i Windows 8.1. I denne situasjonen observert vi det når vi prøver å åpne App Switcher, ved å flytte markøren til øverste venstre hjørne fant vi ut at listen for å bytte apper ikke ble vist riktig. Som du kan se på skjermbildet som vises nedenfor, ble applisten ikke fullstendig, og du kan derfor ikke bytte til forskjellige løpende apper.

Mens vi kom inn på dette problemet ved første øyekast, trodde vi at dette kunne være et mindre problem, og vi kunne løse det ved å starte maskinen på nytt. Men selv etter en omstart fortsatte problemet fremdeles, og vi kunne ikke bli kvitt det. Deretter kom vi over noen registeroppdateringer som fungerte for oss, for å komme seg ut av denne vanskeligheten. Vel, du kan også bruke Ctrl + Alt + Tab tastekombinasjon for å få klassisk stilskjermbryter, som et alternativ til App Switcher. hvis dette ikke hjelper deg.

App Switcher vises ikke

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put regedit i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger her:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionImmersiveShellSwitcher

3. I den høyre ruten av ovennevnte registerplassering, se etter BackstackMode navngitt register DWORD (REG_DWORD). Hvis dette DWORD eksisterer ikke, du kan opprette den ved å høyreklikke på et tomt mellomrom og navigere gjennom Ny -> DWORD-verdi. Dobbeltklikk på det samme DWORD å endre sin Verdi data:

4. I det viste vinduet, endre Verdi data fra 0 til 1. Klikk OK. Du kan nå lukke Registerredigering og omstart, bør dette løse problemet.

Gi oss beskjed hvis du møtte dette problemet, og denne løsningen virket for deg.

Link
Plus
Send
Send
Pin