Skip to main content

Slik kobler du din Amazon Echo til Bluetooth-høyttalere for større lyd

Slik kobler du din Amazon Echo til Bluetooth-høyttalere for større lyd

Geoffrey Carr

Selv om både full størrelse ekko og ekko prikk har respektabel lyd for sine givne størrelser, sammenlignet med mye større bordhøyttalere Bluetooth-høyttalere (eller et fullt hjemmekinoanlegg med Bluetooth-støtte), er de ganske anemiske. La oss se på hvordan du kan koble dem til større og mer robuste høyttalere.

Hva du trenger for Bluetooth-paring

Dette er ikke en veiledning om hvordan du bruker Bluetooth til å sende musikk til Ekko (for eksempel å spille av musikk fra telefonen) - dette er en veiledning om hvordan du sender lyden fra Ekko til større høyttalere. Hvis du er interessert i å bruke ekko som Bluetooth-høyttaler, sjekk ut vår opplæring her i stedet.

For å oppnå en Echo-to-Speaker-konfigurasjon, trenger du noen få ting. Først må du ha Echo-enheten (åpenbart). For det andre trenger du en slags Bluetooth høyttalersystem for å koble til det. Selv om høyttalervalget ditt kan være så enkelt og kompakt som en bøyelig bordplattform Bluetooth-enhet (som Nyne Bass vi viste i vår guide for å kjøpe en bærbar Bluetooth-høyttaler), er alt mulig som gir Bluetooth-tilkobling og gode høyttalere en potensiell kandidat.

Hvis du har en lydlinje med Bluetooth-tilkobling, for eksempel-en funksjon vi har markert i vår lydboks-kjøpsguide - du kan koble din ekko til lydlinjen. Faktisk, selv om du har en gammel, men fortsatt god lydtest av gulvhøyttalere, kan du koble din ekko til dem via Bluetooth med en enkel Bluetooth-til-analog adapter, som den vi bruker i vår guide for å legge til Bluetooth-hodetelefoner til din HDTV. Det er imidlertid verdt å merke seg at ekkopunktet har en fysisk lydutgang, mens den fullstendige ekkoen ikke gjør det, hvis du er glad for å sette ekkotikken rett i nærheten av høyttalerne og vil hoppe over hopping gjennom Bluetooth-rammen, kan du bruk bare en mannlig 3,5 mm hodetelefonkabel for å koble prikken til høyttalerne dine. (Dette vil også resultere i bedre kvalitet, da Bluetooth dessverre reduserer lydkvaliteten noe.) Echo-brukere i full størrelse må bruke Bluetooth.

Slik kobler du din ekko-enhet og Bluetooth-høyttalere

Når du har bestemt deg for høyttaleroppsettet (som er den mest tidkrevende delen), er det på den enkle delen: parring din ekko-enhet til de høyttalere. Sett inn høyttalerne og / eller den ekstra Bluetooth-adapteren, hvis den er til stede. Plugg inn ekkoenheten din i nærheten (hvor som helst i nærheten er det bra, Bluetooth har et område på rundt 30 fot). Ta tak i hvilken enhet du vanligvis bruker for å få tilgang til ekkos innstillinger (for eksempel din iPhone med Alexa-appen installert eller din bærbare datamaskin med alexa.amazon.com lastet i nettleseren).

Først legger du Bluetooth-høyttaleren eller adapteren i paringsmodus. Dette er forskjellig avhengig av hvilken enhet du er i, så bruk bruksanvisningen eller Google modellnummeret for å sjekke instruksjonene.

For det andre, få tilgang til Alexa kontrollpanelet via telefonen eller en nettleser. Klikk på Innstillinger og velg deretter Echo-enheten du vil parre fra listen "Enheter".

I første ledd, merket "Wireless", klikker du på "Bluetooth".

Her ser du noen tidligere sammenkoblede enheter, inkludert alle enheter du har koblet til ekkoet, for å kunne bruke ekko som en Bluetooth-høyttaler (som "iPhone" -oppføringen sett nedenfor). For å koble til en ny enhet, klikk på den blå "Pair a New Device" -knappen.

Nå er det på tide å sette Bluetooth-høyttaleren i paringsmodus. Din høyttaler skal vises er listen over tilgjengelige enheter, som vist under-klikk på den. Hvis enheten din ikke umiddelbart vises, må du sørge for at en enhet du tidligere har koblet til høyttaleren din (som iPhone), har slått av Bluetooth - mange enheter vil umiddelbart koble til en annen i nærheten parret enhet, hopper over parringsmodusen helt .

Etter at du har valgt høyttaleren din, ser du høyttaleren som er oppført i Bluetooth-enhetene.

Lag et mentalt notat om hva høyttaleren eller adapteren kalles. På den måten, hvis ekkoet avbrytes av en eller annen grunn, kan du alltid gi den en verbal instruksjon for å koble til en nærliggende og tidligere parret Bluetooth-enhet ved å si "Alexa, koble til Nyne Bass" (eller hva din høyttaler kalles).

Plasser ekkoenheten etter paring

Når parringsprosessen er fullført, fungerer din ekko-enhet fortsatt som inngang for alle kommandoer, men utgangen kommer fra de parrede høyttalere. Den fine tingen om Bluetooth er at den lar deg sette Echo-enheten praktisk talt hvor som helst innenfor det omtrent 30 fotspekteret Bluetooth gir. Dette betyr at hvis høyttalerne er i pannen ved siden av kjøkkenet ditt, men 90% av tiden du er i kjøkkenutstedende kommandoer til Alexa mens du forbereder mat eller spiser frokost, så kan du enkelt plassere ekkoet på kjøkkenet hvor Alexa kan høre deg tydelig.

Selv om Amazon anbefaler at du plasserer minst 3 meter mellomrom mellom høyttalerne og ekkoenheten (fordi svært nærhet kan gjøre det vanskelig, mens lyden pumper ut av høyttalerne, for at mikrofonarrangementet skal hente opp dine stemmekommandoer på riktig måte) vi fant at deres bekymring var litt overblown. Så lenge du ikke setter ekkoet rett foran et par krangede høyttalere, er det lite bekymring.Plasser ekko-enheten der den gir mest mening for din daglige bruk, og så lenge det ikke sitter rett foran høyttalerne eller blir rattled rundt oppe en topp subwooferen din, så burde ting fungere bra.

Link
Plus
Send
Send
Pin