Skip to main content

Windows 8 Startskjerm Live Tiles vil ikke oppdatere utover spesifisert grense

Windows 8 Startskjerm Live Tiles vil ikke oppdatere utover spesifisert grense

Geoffrey Carr

Windows 8 eller Windows 8.1 Startskjerm er designet for å gi sanntidsoppdateringer til brukere via sine fliser. Appfliserne spiller animasjoner når de er satt til å gjøre det, og gir deg varsler via tekst, bilder eller kombinasjon av begge. For å unngå unødvendig dataanbruk med integrering av disse flisoppdateringene, Microsoft har satt en grense utover hvilken levende fliser vunnet, oppdatering. Dermed etter denne grensen, kan du få nytt innhold når du åpner appen, men tilsvarende app-fliser vil ikke gi deg noen nye oppdateringer.

Startskjermen Live Tiles vant, oppdatering over spesifisert grense

Som standard grensen etter hvilken live fliser vunnet, gir jeg sanntids oppdateringer er 50 MB. Denne grensen er begrunnet så langt som Målte tilkoblinger er bekymret. Men hvis du er avhengig av live-fliser, har du satt et Wi-Fi-nettverk som en målingstilkobling, og hvis du har betalt for en ubegrenset dataplan, vil du kanskje overskride denne grensen. Her, i denne artikkelen, deler vi deg hvordan du angir denne grensen til mengden datamengder du vil ha.

Angi grense for dataanbruk for Live Tiles

1. Gå til Startskjerm og trykk Windows Nøkkel + I å åpne innstillinger sjarm. Klikk fliser.

2. I fliser delen, fra Data brukt til flisoppdateringer fall ned, du kan velge din egen grense etter hvilken levende fliser ikke skal oppdateres. Hvis du har en ubegrenset dataplan, er Ubegrenset alternativ her for deg.

Start maskinen på nytt for å benytte endringene. Etter omstart vil levende fliser fortsette å få oppdateringer i henhold til grensen du har pålagt.

Gå hit hvis Windows 8-fliser ikke fungerer.

Link
Plus
Send
Send
Pin