Skip to main content

Fire verktøy som automatisk laster ned fantastiske bakgrunnsbilder hver dag

Fire verktøy som automatisk laster ned fantastiske bakgrunnsbilder hver dag

Geoffrey Carr

Internett kan være et fryktelig sted, men det er mye skjønnhet der ute. Vakre malerier og bilder kan minne deg om det, og det riktige programmet kan levere dem til deg automatisk.

Enten du liker klassisk kunst eller bilder av moderne arkitektur, er det et program med tilpasset bakgrunn der ute for deg. Her er noen av de beste verktøyene for jobben vi har funnet, og hvordan du bruker dem.

Artpip: Klassisk malerier hver dag

Enten du er en kunsthistorisk buff eller bare ønsker at du visste mer, gir Artpip deg klassiske malerier på Windows- eller Mac-skrivebordet.

Bare installer applikasjonen og din grunnleggende ferdig: tapetet ditt vil nå bytte til et tilfeldig maleri en gang om dagen. Du får et varsel, og forteller deg malerens navn, artist og år. Hvis du vil ha litt kontroll over hvilken maleri du ser, eller hvor ofte du vil se dem, går du til innstillingspanelet.

Herfra kan du velge en tidsperiode. For $ 10 mer kan du legge til noen samlinger av bilder til blandingen, og rotere bildene raskere enn ett bilde om dagen - annet enn det, programmet er helt gratis.

Splashy: En konstant strøm av fantastiske gratis bilder

Unsplash tilbyr en massiv samling bilder som er helt gratis, selv for kommersiell bruk. Det skiller seg ut når det gjelder kvalitet: disse bildene er, nesten uten unntak, fantastisk. Splashy er et gratis program for macOS og Windows som tar bilder fra Unsplash og setter dem på skrivebordet ditt.

Som standard vises bare kjente bilder, men du kan velge bilder fra en bestemt kategori hvis du foretrekker: bygninger, mat, natur, objekter, mennesker og teknologi tilbys alle. Alt er gratis, og hvis du virkelig elsker et bilde du kan

Desktoppr: En Dropbox-Synkroniserbar Database av Bakgrunnsbilder

Ikke sikker på at du vil ha en dedikert app bare for å finne kule bakgrunnsbilder? Desktoppr er en online database med bakgrunnsbilder du kan angi for å synkronisere med Dropbox. Bare registrer deg for en konto, og start deretter å bla gjennom databasen.

Klikk på skykknappen ved hjelp av et bilde for å sende det til Dropbox-mappen din. Så alt du trenger å gjøre er å sette datamaskinen til å bruke den mappen for bakgrunnen. Det er en enkel prosess som ikke krever installering av programvare, og det vil bare vise bilder du har valgt spesielt.

I tillegg, når du legger til et bilde i den mappen på datamaskinen din, blir den lastet opp til Desktoppr-databasen. Databasen blir oppdatert hele tiden med nye bakgrunnsbilder fra brukere, så sjekk regelmessig tilbake!

Johns Wallpaper Switcher: RSS, Bilde Søk, Facebook og Mer

Hvis du vil ha mer fleksibilitet enn noen av verktøyene ovenfor, sjekk ut John's Wallpaper Switcher, som kan tilpasse tapetet ditt med bildesøk, RSS-feeder og mer. Du kan velge flere kilder for å rotere mellom, noe som gjør dette til et ekstremt fleksibelt verktøy for hva du vil. Verktøyet fungerer på Windows og MacOS-datamaskiner, men bare Windows-versjonen er gratis.

Link
Plus
Send
Send
Pin