Skip to main content

Fjern Skype Home fra din Skype-konto

Fjern Skype Home fra din Skype-konto

Geoffrey Carr

Jeg slår på at enhver Skype-bruker som oppdaterte Voice over IP-programvaren til versjon 5.5, hadde før han hadde et plagsomt problem å håndtere. Et vindu med tittelen Skype Hjem automatisk åpnes og vises før en person, hver gang han logger inn. Dette skjedde selv når brukeren valgte alternativet Kompakt visning i stedet for Standardvisning. Jeg var på et komplett tap for å forstå hvorfor Skype tilbød ingen løsning på dette!

Skype forklarer, Skype Home er stedet å gå og finne ut hva dine venner tenker. Du ser deres nyeste humørmeldinger på et øyeblikk og kan sette en stemningsmelding av seg selv. Som sådan oppdateres dette innholdet automatisk med vennens aktivitet og bør ikke slettes. Dette ser ut til å være så langt fra sannheten! Skulle du føle deg å slette innholdet i Skype Home, er det en løsning. Imidlertid må du være trygg på dine tekniske ferdigheter for å få tak i Skype-hetten og prøve de nødvendige endringene.

Deaktiver Skype Home

Lukk Skype ved å høyreklikke på Skype-ikonet i systemstatusfeltet og velg Avslutt.

Hold Windows-tasten på tastaturet ditt og trykk på R. Dette åpner dialogboksen Kjør.

Type % Appdata% skype og klikk OK.

Velg mappen med Skype-navnet og åpne den. Lokaliser keyval.db fil og slett eller endre navn på det.

Hvis du vil slette Skype Home-oppdateringene for en enkelt kontakt permanent, klikker du på X-knappen.

Også, det er en programvare fra SourceForge kalt Kill Skype Home. Den lille bærbare applikasjonen av Andrew Worcester når den lastes ned og installeres, går til et Skype Home-vindu er oppdaget. Den lukker deretter Skype Home-vinduet og avslutter seg selv senere for å frigjøre ressursene på PCen.

Dermed kan du deaktivere eller fjerne Skype Hjem fra din Skype-konto.

Oppdatering: Oppdatering til Skype V 6.13.0.104. løser problemet ditt!

Hatt tips: Skype Blog.

Link
Plus
Send
Send
Pin