Skip to main content

Slik aktiverer eller deaktiverer du meldingspunkter i Android 8.0 Oreo

Slik aktiverer eller deaktiverer du meldingspunkter i Android 8.0 Oreo

Geoffrey Carr

Google brakte en håndfull endringer i Android Oreo, både store og små. Blant de mindre, men likevel velkomne tilleggene til operativsystemet, er noe som selskapet kaller Notification Dots. I hovedsak er disse små markører på hjemmeskjermikonene som forteller deg når en app har et varsel.

Virkelig, det er bare en annen måte å raskt identifisere når noe trenger din oppmerksomhet. Disse punktene dukker opp på startskjermbildet og applådene slik:

Varslingspunkter er imidlertid bare tilgjengelige i Pixel Launcher. Så hvis du bruker noe annet enn Pixel Launcher, har du lykke til. Den gode nyheten er at du kan sidelaste Pixel Launcher APK på hvilken som helst telefon, så det er i det minste det.

Når det er sagt, hvis du gjør sideladdet Pixel Launcher, må du også gi det varslingsadgang. For å gjøre det, hoppe inn i Innstillinger> Apper og varslinger> Avansert> Spesialapptilgang> Meldingstilgang og aktiver Pixel Launcher. Hvis du bruker et Pixel, bør dette aktiveres som standard.

Med alt det ut av veien, kan du nå aktivere varslingspunkter. Hvis varselpunkter ble aktivert som standard etter oppgradering til Oreo på telefonen, og du prøver å deaktivere denne funksjonen i stedet, vil disse instruksjonene tillate deg å gjøre det også.

Først, gå inn i Innstillinger. Trekk ned varselskyggen og trykk på tannhjulikonet.

Derfra, trykk på Apps & Notifications, og deretter Notifications.

Finn alternativet for Tillat varselpunkter og slå på eller av.

Nyt de små prikkene.

Link
Plus
Send
Send
Pin