Skip to main content

Last ned Windows Embedded Compact 7 Evaluation Edition toolkit

Last ned Windows Embedded Compact 7 Evaluation Edition toolkit

Geoffrey Carr

Windows Embedded Compact 7 Evaluering Edition verktøykasse er gyldig i 180 dager fra installasjonsdagen, og den kan nå lastes ned fra Microsoft.

Windows Embedded Compact 7 leverer den nyeste teknologien for å bygge neste generasjons spesialiserte enheter, inkludert Internet Explorer med integrert Flash 10.1, komplett mediespiller og DLNA-støtte, symmetrisk multi-prosessor (multi-core) -støtte, Microsoft Office-dokumentvisere, PDF-seere , og et revolusjonerende nytt brukergrensesnitt som kalles Silverlight for Windows Embedded Compact 7, gir utviklere og UI-designere et kraftig sanntids-operativsystem og en komplett utviklingsverktøy-pakke som muliggjør en integrert, strømlinjeformet utviklingsopplevelse som hjelper store hastighetsenheter til å markedsføre.

Denne nedlastingen inneholder et tillegg for Visual Studio 2008. Windows Embedded Compact 7 støtter både Visual Studio 2008 Professional og Team Edition.

Denne Windows Embedded Compact 7 Evaluation Edition er en 180-dagers evalueringsverktøy for programvareutvikling, som gir deg alt du trenger for å bygge et bredt spekter av små fotavtrykksenheter som trenger et kraftig, komponert, sanntids operativsystem.

Windows Embedded Compact 7 kan ikke installeres på datamaskiner som har tidligere versjoner av Windows Embedded CE installert. Hvis du har en tidligere versjon installert på måldatamaskinen, gjør du ett av følgende:

  • Avinstaller tidligere versjon av Windows Embedded CE før du installerer Windows Embedded Compact 7.
  • Opprett en virtuell maskin og installer Windows Embedded Compact 7 på den virtuelle maskinen. I et Windows 7-miljø kan du bruke Microsoft Virtual PC.
  • Installer Windows Embedded Compact 7 på en annen datamaskin.

Nedlastingsside: Microsoft.

Relaterte innlegg:

  • Konfigurer og bruk Hyper-V - Opprett virtuelle maskiner i Windows 10/8
  • Lær å utvikle Windows Phone 7.5 Mango-applikasjoner: Del 1
  • Virtual Desktop Tips og triks for Windows 10
  • GPS, Location API og Calling Web Services: Windows Phone Apps Development Tutorial - 25
  • Last ned Windows Embedded Standard 7 Evalueringsutgave og guide

Link
Plus
Send
Send
Pin