Skip to main content

Tab Candy gjør tabbed browsing opplevelse virkelig fantastisk!

Tab Candy gjør tabbed browsing opplevelse virkelig fantastisk!

Geoffrey Carr

Når vi surfer på nettet, skjer det så at vi ender med å si om 15-20 faner og å administrere dem blir en kjedelig oppgave! Nå takk til Tab Candy, ting vil bli mye enklere nå!

Tab Candy tillater oss å administrere våre faner på en effektiv måte.

Med en tastetrykk Tab Candy viser en oversikt over alle faner slik at du raskt kan finne og bytte mellom dem. Tab Candy lar deg også gruppeflikene organisere arbeidsflyten din. Du kan opprette en gruppe for ferie, arbeid, oppskrifter, spill og sosiale nettsteder, men det er fornuftig å gruppere faner. Når du bytter til en gruppert fane, vises bare de relevante kategoriene i fanefeltet, som hjelper deg med å fokusere på hva du vil.

For eksempel startet jeg min Firefox nettleser, søkte etter "Windows 7", åpnet 10 tabeller om dem og deretter søkte også "Internet Explorer 8" og åpnet ytterligere 10 faner. I dette tilfellet tillater Tab Candy meg å opprette flere grupper, og vi kan også nevne de gruppene vi lager.

I det ovennevnte tilfellet opprettet jeg to grupper og oppkalt dem som henholdsvis "Windows 7" og "Internet Explorer 8".

Tab Candy for Firefox gjorde jobben min enklere fordi når jeg klikker på Windows 7-gruppen, ser jeg bare alle mine faner knyttet til Windows 7, og selv om jeg åpner en ny kategori igjen i denne gruppen, blir den som standard lagret i denne gruppen selv. Det samme gjelder for min Internet Explorer-gruppe også.

Tab Candy er i tidlig utvikling og er laget helt med HTML, Javascript og CSS. Det er ingen innfødt kode, bare den åpne Internett.

Link
Plus
Send
Send
Pin