Skip to main content

Slik låser du Schlage Connect automatisk når du forlater huset

Slik låser du Schlage Connect automatisk når du forlater huset

Geoffrey Carr

Hvis din glemsomhet gjelder for å låse inngangsdøren din, kan du låse Schlage Connect smartlåsen automatisk bak deg. Så hvis du glemmer å låse den, trenger du ikke å bekymre deg for det i utgangspunktet.

Automatisk låsing virker ved automatisk å forlenge dødbolten 30 sekunder etter at den er låst opp, noe som gir deg god tid til å åpne døren, gå av, og lukk døren bak deg før den låser. Hvis dette er en funksjon du vil aktivere, er det to måter å gjøre det på.

På låsen selv

For å komme i gang, åpne døren og utvide dødbolten slik at den er i låst stilling. Derfra, trykk på Schlage-knappen øverst på tastaturet og skriv inn din sekssifrede programmeringskode.

Når programmeringskoden er tastet inn, trykk "9" på tastaturet. Du får ett pip og en blink av det grønne merket. Hvis du deaktiverer den, får du to av hver i stedet.

Det er det! Det er ganske enkelt å gjøre, men du kan også bare gjøre det fra telefonen, noe som kanskje er enda enklere.

Fra din telefon

For å aktivere automatisk låsing fra telefonen din (og ikke å kaste med låsen din i utgangspunktet), må du først koble smartlåsen til et smarthome-hub, hvis det ikke allerede er (jeg bruker Wink Hub 2 sammen med Wink-appen). Sjekk ut vår oppsettsguide om hvordan du gjør dette. Du kan bruke et annet hub, og det bør følge en noe lignende prosess.

Velg låsen din i appen, og klikk deretter på ikonet for innstillingshjulet øverst til høyre på skjermen.

Når popup-menyen vises, trykk på "Front Door" under "Locks". Husk at låsen din kan bli kalt noe annet enn "Front Door".

Deretter ruller du ned og trykker på "Alarm + Sikkerhet".

Trykk på bryteren til høyre for "Autolås" for å aktivere den.

Link
Plus
Send
Send
Pin