Skip to main content

Norton Satellite app for Windows 8 skanner nettsider for sosiale medier og innhold av cloud for malware

Norton Satellite app for Windows 8 skanner nettsider for sosiale medier og innhold av cloud for malware

Geoffrey Carr

Norton Satellite app for Windows 8 vil skanne alle dine Facebook, Twitter-feeder, samt dine filer på Dropbox og SkyDrive for skadelig programvare eller skadelige lenker. Den bruker omdomsbasert trusseldeteksjon for å gi informasjon om sikkerhetstrusler og tillitsverdi for nettadresser og filer.

Norton Satellite app for Windows 8

Den nye versjonen, bortsett fra skanning Facebook, Twitter og Dropbox, vil også skanne filer og skyinnhold i din SkyDrive konto.

Norton Satellite Funksjoner:

  1. Skann ditt Facebook- og Twitter-feed for ondsinnede lenker, og vis sikkerhetsnivåene for alle tilgjengelige nettadresser.
  2. Identifiser usikre filer i Dropbox og SkyDrive før du deler med venner
  3. Du kan også skanne og identifisere en bestemt fil eller mappe på Windows 8 PC, 32-bit og 64-bit, og ekstern lagring og se informasjon om sikkerhetstrusler og tillitsverdi for filene. Enheten kan være et skrivebord, en bærbar datamaskin eller en nettbrett som kjører Windows 8. Men du kan ikke kjøre denne skanningen på enheter med ARM-prosessorer som kjører Windows RT.

Hvis du vil utføre skanningen, klikker du på Skann i hovedvinduet i Norton Satellite. Du må være innlogget og gi tillatelse til appen å få tilgang til din sosiale konto. Når skanningen er fullført, klikker du på Fulle detaljer for å vise skannesultatene. Du kan bruke alternativet Eksporter resultater for å eksportere skanningsresultater som en .CSV-fil.

Norton Satellite utfører skanningen ved hjelp av de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec. For at du skal kunne kjøre skanningen, må du være koblet til Internett. Det skanner .exe, .dll og .msi filtyper for skadelig programvare. Det vil bare hjelpe deg med å identifisere sikkerhetstrusler, men det vil ikke løse dem.

Bruke appen kan gjøre online sosialisering litt tryggere. Du kan laste ned Norton Satellite app til Windows 8 her.

Du vil kanskje også se på BitDefender Safego for Twitter, BitDefender Safego for Facebook og ESET Social Media Scanner.

Link
Plus
Send
Send
Pin