Skip to main content

Slik endrer du hastigheten til (eller deaktiver) Windows-oppgavelinjen for miniatyrbildefremvisninger

Slik endrer du hastigheten til (eller deaktiver) Windows-oppgavelinjen for miniatyrbildefremvisninger

Geoffrey Carr

Når du holder musen over en oppgavelinjeknapp for en app med åpne vinduer, vises en miniatyrbilde av disse vinduene. Som standard er det en liten forsinkelse før forhåndsvisningen vises. Med en enkel Registerredigering kan du eliminere den forsinkelsen, eller slå av de miniatyr forhåndsvisninger helt.

Kontroller oppgavelinjen Miniatyrbildefremvisninger ved å redigere registeret manuelt

For å endre hastigheten på (eller deaktivere) forhåndsvisninger på oppgavelinjen, trenger du bare å gjøre en rask redigering til Windows-registret.

Standard advarsel: Registerredigering er et kraftig verktøy og misbruker det kan gjøre systemet ustabilt eller ubrukelig. Dette er en ganske enkel hack, og så lenge du holder deg til instruksjonene, bør du ikke ha noen problemer. Når det er sagt, hvis du aldri har jobbet med det før, bør du vurdere å lese om hvordan du bruker Registerredigering før du begynner. Og definitivt sikkerhetskopiere registret (og datamaskinen din!) Før du gjør endringer.

Åpne Registerredigering ved å trykke på Start og skrive "regedit." Trykk Enter for å åpne Registerredigering og gi den tillatelse til å gjøre endringer på PCen.

I Registerredigering bruker du venstre sidelinje for å navigere til følgende nøkkel (eller kopiere og lime den inn i adresselinjens Registerredigering):

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced

Deretter oppretter du en ny verdi inne i Advanced nøkkel. Høyreklikk på Advanced nøkkel, og velg deretter Ny> DWORD-verdi (32-biters). Gi den nye verdien navnet ExtendedUIHoverTime .

Dobbeltklikk det nye ExtendedUIHoverTime verdi for å åpne egenskapsvinduet.

I egenskapsvinduet har du noen muligheter:

  • Forhåndsvisning av øyeblikkelig miniatyrbilde: Hvis du vil deaktivere forhåndsvisning av miniatyrbildet, slik at de vises umiddelbart når du holder musen over en oppgavelinjeknapp, endrer du ExtendedUIHovertime verdi til 1.
  • Øk forsinkelsen: Hvis du av en eller annen grunn vil ha en lengre forsinkelse, skriv inn en verdi her opptil 5000 millisekunder (5 sekunder). Verdier over det begynner å virke litt flaky.
  • Deaktiver forhåndsvisninger: For å eliminere miniatyr forhåndsvisninger, skriv inn en verdi på 30.000. Du kan fortsatt se forhåndsvisning av miniatyrbilder ved å klikke på oppgavelinjeknappen, men automatiske forhåndsvisninger vises ikke.
  • Gjenopprett standardforsinkelse: For å gjenopprette standardforsinkelsen, sett inn ExtendedUIHoverTime verdien til 0 (eller bare slett den).

I vårt eksempel nedenfor deaktiverer vi forhåndsvisninger ved å skrive inn en verdi på 30.000.

Når du er ferdig, kan du lukke Registerredigering. Du må logge deg ut og logge på Windows (eller bare starte Windows Utforsker) for at endringene skal tre i kraft.

Last ned våre One-Click Registry Hacks

Hvis du ikke har lyst til å dykke inn i registret selv, har vi opprettet noen registerhack du kan bruke. Bare last ned og hent ut den følgende ZIP-filen:

Endre oppgavelinjen for miniatyrbildefremvisninger

På innsiden finner du tre filer:

  • Forhåndsvisning av øyeblikkelig oppgavelinje: Setter inn ExtendedUIHoverTime verdi til 1 og eliminerer forsinkelsen før miniatyrforhåndsvisning på oppgavelinjen vises.
  • Slå av oppgavelinjen Miniatyrbildefremvisninger: Setter inn ExtendedUIHoverTime verdi til 30.000 og forhindrer miniatyr forhåndsvisninger fra automatisk å vises.
  • Tilbakestill oppgavelinjen Miniatyrbilde Forhåndsvisning til standard: Setter inn ExtendedUIHoverTime verdi til 0, gjenopprette Windows-standardforsinkelsen for forhåndsvisning av miniatyrbilder.

Bare dobbeltklikk filen du vil bruke, og aksepter instruksjonene og spør om du er sikker på at du vil gjøre endringer i registeret ditt.

Disse hackene er egentlig bare Advanced nøkkel, fjernet til ExtendedUIHoverTime verdi vi snakket om i forrige seksjon, og deretter eksportert til en .REG-fil. Kjører hackene endrer bare verdien i registeret ditt. Og hvis du liker å lure med registret, er det verdt å ta deg tid til å lære å lage dine egne registerhacker.

Link
Plus
Send
Send
Pin