Skip to main content

Google Lens i assistent kan nå velge tekst. Slik gjør du det

Google Lens i assistent kan nå velge tekst. Slik gjør du det

Geoffrey Carr

Google-linse var tungt spionert på Google I / O 2017, og vi begynner endelig å se noen av de beste funksjonene som begynner å trisse ut. I dag fikk den muligheten til å identifisere og velge tekst fra hva den ser gjennom smarttelefonkameraet ditt, og deretter gi resultater basert på den teksten.

For å være klar, er dette en funksjon som har vært tilgjengelig i funksjonen for Google Foto-objektiv i en stund, men det fungerer til slutt i en levende visning i assistent. Dette gjør at søker etter resultater basert på valgt tekst mye raskere, fordi i stedet for å måtte ta et bilde og bruke objektiv i bilder for å finne teksten, trenger du bare oppassistent og objektiv.

Bruk Google Lens til å velge tekst

Å få tilgang til objektiv i assistent er ganske enkelt. Først trykker du lenge på Hjem-knappen på telefonen for å starte Assistent. Alternativt kan du si "OK Google" eller "Hei Google" for å starte assistenten med stemmen din (forutsatt at du har denne funksjonen aktivert, selvfølgelig).

Derfra, trykk på linseikonet nederst til høyre. Dette bør åpne kameraet inne i assistenten. Hvis det er første gang du har brukt denne funksjonen, må du gi den tilgang til kameraet ditt.

Bare klikk på teksten du vil velge. Objektiv vil gjøre ting, fremhever all tilgjengelig tekst som den gjenkjenner, og gir deretter forslag basert på denne teksten.

 

Hvis du vil søke i et svært spesifikt stykke av teksten, kan du trykke lenge på den merkede teksten for å gjøre et valg. Boom, der går du.

Link
Plus
Send
Send
Pin