Skip to main content

Oppgraderer Ubuntu fra Dapper til Edgy med Update Manager

Oppgraderer Ubuntu fra Dapper til Edgy med Update Manager

Geoffrey Carr

Oppgradering av Ubuntu har blitt enklere over tid. Det grafiske verktøyet gjør det til en bris å oppgradere til neste versjon. Dette bør også fungere for enhver beta-versjon i fremtiden, men husk at installering av beta-programvare bare skal gjøres av de som er sikker på at de vet hva de gjør.

Hvis du er klar til å ta stupet, kjør denne kommandoen fra en terminal eller kjør-boks:

gksu “update-manager -c -d”

Byttene forteller den vanlige oppdateringsbehandleren for å sjekke for betaversjoner. Dette er nødvendig selv når Edgy er ute av beta, for å oppgradere fra en versjon til den neste.

Du vil bli presentert med en skjerm som ligner på denne: (du må kanskje trykke på Kontroll-knappen først)

Gå videre og klikk på Oppgrader-knappen. Du vil bli presentert med utgivelsesnotatvinduet, og klikk på Oppgradering-knappen igjen.

Du vil se fremdriftsdialogboksen:

Oppgraderingsprosessen vil gå ut og avgjøre alle pakkene som kreves, og deretter spør du om igjen å klikke på Start oppgradering (får deg til å ønske det var et flagg som sier "virkelig oppgradere meg stille")

På min maskin mottok jeg denne meldingen, og jeg klikket på fjern-knappen, men du kan hoppe over trinnet hvis du er bekymret for det.

Og det er alt der er til det. Du vil bli bedt om å starte datamaskinen på nytt, da vil du se at du kjører Edgy Eft, og du vil legge merke til at Firefox er oppgradert til beta av Firefox 2.

Hvis du er fast bestemt på å installere fra kommandolinjen, må du sjekke den andre HowTo ved installering ved hjelp av apt-get.

Link
Plus
Send
Send
Pin